Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Candy Store 40692

De LEGO Zoete Snoepwinkel (40692) is een kleurrijke en creatieve toevoeging aan je verzameling. Met detail en oog voor zoetigheid, is deze set perfect voor bouwers vanaf 12 jaar. Ontdek de mini-ijscowagen, snoepautomaat en chocoladefontein. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je bouwkunsten met #LEGOsnoepwinkel. Bestel nu en beleef uren bouwplezier!

Waar is LEGO Candy Store 40692 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
345
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40692
lego insiders punten icoon
130
punten

Stimuleer creativiteit met de LEGO Zoete Snoepwinkel (40692), een verzamelbaar speelgoed dat barst van zoete details. Dit is de derde in een serie van 4 model LEGO-winkels en is een traktatie voor tieners en volwassen bouwers vanaf 12 jaar. Bewonder de kleurrijke snoepjes op de buitenkant van het mini display-model voordat je ontdekt wat er van binnen te vinden is. Verken twee verdiepingen vol snoepwinkelaccessoires, waaronder een miniatuur ijsmachine, snoepautomaat en een chocoladefontein. Yum!

De LEGO Zoete Snoepwinkel is een heerlijke toevoeging aan je LEGO verzameling. Met oog voor detail en creativiteit is deze set perfect voor iedereen die dol is op zoetigheid en bouwen. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je elke kamer van de snoepwinkel inricht en de leukste scènes bedenkt.

Op de begane grond vind je een schattige mini-ijscowagen, waar klanten kunnen genieten van heerlijke ijsjes. Ook is er een snoepautomaat waar je zelf je favoriete snoepjes kunt kiezen en een chocoladefontein die zorgt voor eindeloos smullen. Op de bovenverdieping is er een gezellig zitgedeelte waar bezoekers kunnen genieten van hun zoete lekkernijen.

Met 40692 als jouw nieuwe favoriete LEGO set, zul je urenlang plezier beleven aan het creëren van jouw eigen zoete avonturen. Laat je vrienden en familie versteld staan van jouw bouwkunsten en deel je creaties op social media met de hashtag #LEGOsnoepwinkel. Laat je inspireren door de kleurrijke wereld van LEGO en ontdek de magie van bouwen.

Of je nu een doorgewinterde LEGO fan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe uitdaging, de Zoete Snoepwinkel is de perfecte keuze voor jou. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden die deze set biedt en ga aan de slag met het bouwen van de meest fantastische snoepwinkel die je ooit hebt gezien.

Kortom, met de LEGO Zoete Snoepwinkel (40692) haal je een stukje zoetigheid en creativiteit in huis. Laat je innerlijke bouwer los en geniet van urenlang bouwplezier met deze unieke en kleurrijke set. Bestel nu jouw exemplaar en begin vandaag nog met het bouwen van jouw eigen LEGO snoepwinkel!

Laatste update: 2024-08-02 12:17:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.