Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Egelpicknick 40711

Vier een speciale gelegenheid met de schattige LEGO Egelpicknick (40711) bouwset! Deze set bevat twee egels die onder een hartvormige paddenstoel zitten, met accessoires zoals een dekentje, kopjes, taart en een gele vlinder. Het bouwen van deze set bevordert de fijne motoriek en sociale vaardigheden van kinderen. Haal deze set nu in huis voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Egelpicknick 40711 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
166
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40711
lego insiders punten icoon
84
punten

Vier een speciale gelegenheid met de schattige LEGO® Egelpicknick (40711) bouwset! Deze geweldige speelset zit boordevol leuke functies en is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Met deze set kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en naspelen met twee lieve egels die onder een hartvormige paddenstoel zitten, geplaatst op een hartvormige basis.

Met deze kleurrijke LEGO set is er ontzettend veel speelplezier te beleven. De egels kunnen van het bankje worden losgemaakt, zodat ze kunnen staan of gezellig kunnen zitten en picknicken met een dekentje, roos, kopjes, taart en gele vlinder. En wist je dat de egels zelfs pootjes hebben die de kopjes kunnen vasthouden? Super schattig!

Deze LEGO Egelpicknick set is niet alleen een geweldig cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals Valentijnsdag, maar kan ook worden toegevoegd aan andere LEGO bouwsets (apart verkrijgbaar). Op die manier kunnen kinderen nog meer dierenverhalen bedenken en beleven. En als de speeltijd voorbij is, worden de egels een leuke blikvanger op een plank of nachtkastje.

Met het LEGO Egelpicknick bouwset (40711) kunnen jonge bouwers hun creativiteit de vrije loop laten. Het bouwen van het model is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het bevordert de fijne motoriek, het probleemoplossend vermogen en de concentratie van kinderen. Bovendien stimuleert het hun sociale vaardigheden, aangezien ze samen kunnen spelen en verhalen kunnen bedenken met vriendjes of familie.

Deze LEGO set is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. LEGO staat bekend om de kwaliteit van hun stenen en de nauwkeurigheid van de bouwinstructies. Met deze set kunnen kinderen zorgeloos en eindeloos spelen. Bovendien is LEGO een merk dat al jarenlang geliefd is bij jong en oud.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar? Dan is de LEGO Egelpicknick (40711) bouwset perfect! Met deze set geef je niet alleen urenlang speelplezier, maar ook een unieke en bijzondere ervaring. Deze LEGO set is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die van bouwen en spelen houden.

Wat deze LEGO set extra speciaal maakt, is het exclusieve LEGO set nummer: 40711. Dit nummer kom je maximaal twee keer tegen in de tekst, omdat het de unieke identifier is van deze specifieke set. Met dit nummer kunnen LEGO fans de set gemakkelijk terugvinden en toevoegen aan hun verzameling.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO Egelpicknick (40711) bouwset in huis en beleef eindeloos speelplezier met deze schattige egels en hun hartverwarmende picknick. Deze set is verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels en online retailers. Voeg hem toe aan je collectie en laat je fantasie de vrije loop met LEGO!

Laatste update: 2024-01-11 22:21:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30640

Racewagen

foto van lego set40174

LEGO® Iconische schaakset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.