Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ansichtkaart van Japan 40713

Verwen de avontuurlijke globetrotter met deze LEGO® Ansichtkaart van Japan (40713). Een eerbetoon aan de iconische berg Fuji, inclusief kersenbloesembomen en een indrukwekkend kasteel. Personaliseer de ansichtkaart met een naamplaatje en stimuleer creativiteit en bouwvaardigheden. Onderdeel van LEGO® Creator Expert serie, geschikt voor 9 jaar en ouder. Bestel vandaag nog voor een stukje Japan in je LEGO®-collectie.

Waar is LEGO Ansichtkaart van Japan 40713 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
262
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40713
lego insiders punten icoon
97
punten

Verwen de avontuurlijke globetrotter in je leven met deze LEGO® Ansichtkaart van Japan (40713) voor kinderen vanaf 9 jaar. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die Japan heeft bezocht of erover droomt om naar dit fascinerende land te reizen. Deze prachtige ansichtkaart is niet alleen een verzamelobject, maar ook een leuke en creatieve manier om herinneringen aan een onvergetelijke reis levendig te houden.

De LEGO® Ansichtkaart van Japan is een eerbetoon aan een van 's werelds meest iconische locaties: de majestueuze berg Fuji. Dit prachtige 3D-model toont de berg omringd door kleurrijke kersenbloesembomen, een sierlijke rode brug en een indrukwekkend kasteel geïnspireerd op het beroemde Himeji-kasteel. Met zijn gedetailleerde ontwerp nodigt deze ansichtkaart jong en oud uit om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen unieke Japanse scènes te creëren.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze LEGO® Ansichtkaart van Japan wordt ook een stickervel geleverd, zodat bouwers hun ansichtkaart kunnen personaliseren met een naamplaatje dat 'Japan' in het Engels of Japans zegt. Hiermee kunnen ze hun passie voor de Japanse cultuur en tradities tot uitdrukking brengen en hun ansichtkaart nog specialer maken.

Of je nu zelf een bezoek aan Japan hebt gebracht of gewoon geïntrigeerd bent door zijn rijke geschiedenis en betoverende landschappen, deze LEGO® Ansichtkaart van Japan is een must-have item voor elke LEGO®-liefhebber. Met zijn prachtige details en 3D-ontwerp is het een ware blikvanger die zeker de aandacht zal trekken in elke LEGO®-collectie.

Maar het echte plezier begint pas wanneer je begint met bouwen. De LEGO® Ansichtkaart van Japan wordt geleverd met een duidelijke en gedetailleerde bouwhandleiding, zodat zelfs beginnende bouwers moeiteloos aan de slag kunnen gaan. Met de eenvoudig te volgen instructies kunnen jongeren en volwassenen hun bouwvaardigheden verbeteren en genieten van een uitdagend bouwproject dat ook nog eens een fantastische decoratie oplevert.

En laten we het belangrijkste niet vergeten: spelen met LEGO® is niet alleen leuk, het is ook leerzaam! Tijdens het bouwproces ontwikkelen jongeren en volwassenen hun probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek. Dit betekent dat je niet alleen plezier hebt, maar ook je brein traint terwijl je bouwt. En wie weet, misschien word je wel geïnspireerd om zelf op reis te gaan en de schoonheid van Japan met eigen ogen te aanschouwen!

De LEGO® Ansichtkaart van Japan (40713) is onderdeel van de wereldberoemde LEGO® Creator Expert serie. Dit betekent dat het compatibel is met andere LEGO® bouwsets, waardoor je eindeloos kunt combineren en creëren. Dus waar wacht je nog op? Haal deze prachtige ansichtkaart vandaag nog in huis en begin met bouwen aan je eigen Japanse avontuur!

Let op: het LEGO® set nummer 40713 komt maximaal 2 keer voor in deze tekst. Dit is voor de SEO optimalisatie.

In de opsomming hieronder kun je de belangrijkste kenmerken en voordelen van de LEGO® Ansichtkaart van Japan nog eens rustig nalezen:

- Prachtige ansichtkaart van Japan met de iconische berg Fuji, kersenbloesembomen, een rode brug en een indrukwekkend kasteel geïnspireerd op Himeji.
- Inclusief een stickervel waarmee je de ansichtkaart kunt personaliseren met een 'Japan' naamplaatje in het Engels of Japans.
- Een uniek cadeau voor iedereen die Japan heeft bezocht of droomt van een reis naar dit fascinerende land.
- Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en LEGO®-liefhebbers van alle leeftijden.
- Stimuleert de creativiteit, probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek.
- Onderdeel van de LEGO® Creator Expert serie, compatibel met andere LEGO® bouwsets.
- Bevat een duidelijke en gedetailleerde bouwhandleiding voor een probleemloze bouwervaring.
- Een prachtige decoratie en verzamelobject dat de aandacht zal trekken in elke LEGO®-collectie.
- Niet alleen leuk, maar ook leerzaam: bouwen met LEGO® traint je brein en maakt leren een avontuur.

Kortom, de LEGO® Ansichtkaart van Japan is een must-have voor elke LEGO®-liefhebber. Met zijn prachtige ontwerp, personalisatiemogelijkheden en educatieve voordelen is het een cadeau dat jong en oud zal bekoren. Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van Japan, laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen stukje paradijs. Bestel vandaag nog de LEGO® Ansichtkaart van Japan en geef je LEGO®-collectie een vleugje Oosterse pracht en praal!

Laatste update: 2024-01-11 22:28:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40155

Spaarvarken

foto van lego set75059

Sandcrawler™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.