Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Alien Pack 40715

Stap in de wereld van buitenaardse avonturen met de LEGO Alien Pack (40715)! Verken de ruimte met 6 alien karakters, een LEGO minifiguur en een ruimtevoertuig. Met accessoires zoals een walkie-talkie en zuurstoftank ben je klaar voor een intergalactisch avontuur vol speelplezier. Ontdek de creativiteit en plezier van deze unieke LEGO set!

Waar is LEGO Alien Pack 40715 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
181
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-05-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40715
lego insiders punten icoon
97
punten

Stap in de wereld van buitenaardse avonturen met de LEGO® Alien Pack (40715)! Ben jij klaar om de ruimte te verkennen met deze te gekke set voor jonge astronauten vanaf 7 jaar en ouder? Ontdek een universum vol speelplezier met maar liefst 6 alien karakters, 1 LEGO minifiguur en een geweldige ruimtevoertuig. Maak kennis met de buitenaardse wezens, elk versierd met nieuwe gezichts- en oogelementen, en ontdek samen de gave accessoires. Met een walkie-talkie, zuurstoftank en nog veel meer ben je helemaal klaar voor dit intergalactische avontuur! Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier in de ruimte met deze unieke LEGO set.

De LEGO Alien Pack (40715) is niet zomaar een speelgoedset. Het is een bron van creativiteit en plezier voor zowel jongeren als volwassenen die houden van science fiction en avontuur. Bouw je eigen ruimteschip en verken nieuwe planeten met de stoere alien karakters. Laat je verrassen door de details en de kwaliteit van LEGO stenen en accessoires. Met deze set ben je verzekerd van urenlang speelplezier, zowel alleen als samen met vrienden of familie.

Jonge ruimtevaarders zullen dol zijn op de kleurrijke en unieke alien figuren in deze LEGO set. Elke alien heeft zijn eigen persoonlijkheid en charme, waardoor kinderen zich eindeloos kunnen vermaken met het bedenken van avonturen en verhalen in de ruimte. Het ruimtevoertuig is de perfecte toevoeging aan de set, waardoor kinderen nog meer mogelijkheden hebben om te spelen en te ontdekken. Met de walkie-talkie en zuurstoftank kunnen ze zich helemaal inleven in het buitenaardse avontuur en zelf de regie nemen over hun ruimtemissie.

Als je op zoek bent naar een unieke LEGO set die je meeneemt naar een andere wereld, dan is de LEGO Alien Pack (40715) precies wat je nodig hebt. Laat je verbeelding de vrije loop en maak kennis met de mysterieuze en fascinerende wereld van het buitenaardse leven. Wie weet wat voor spannende ontdekkingen je zult doen tijdens je avontuur in de ruimte! Met deze LEGO set ben je klaar voor een intergalactische reis vol actie, avontuur en natuurlijk heel veel plezier. Bereid je voor op een ervaring die je nooit zult vergeten!

Laatste update: 2024-04-01 16:05:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.