Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Traditional Chess Set 40719

Bouw je eigen LEGO Traditionele Schaakspel met set 40719 voor kinderen vanaf 9 jaar. Speel schaak en dammen met vrolijke kleuren en gedetailleerde minifiguren. Ontwikkel strategische vaardigheden en train je brein terwijl je geniet van uren speelplezier. Perfect voor gezellige spelletjesavonden of voor solo spelplezier. Maak je LEGO collectie compleet en beleef eindeloos speelplezier met dit unieke schaakspel.

Waar is LEGO Traditional Chess Set 40719 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
743
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40719
lego insiders punten icoon
487
punten

Bouw bruggen met het LEGO® Traditionele Schaakspel (40719) voor kinderen, een leuk educatief speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar en ouder.
Een speelse versie van het geliefde familie bordspel, dit bouwbare schaakspel bevat schaak- en damstukken, zodat beginnende strategen kunnen genieten van twee spellen in één. Intrigerende details zijn onder andere minifiguur standbeelden op de koningin stukken en glanzende goudkleurige elementen. Eenmaal gebouwd, wordt het spel een uniek stuk bureau decor of kan het in twee worden gesplitst voor gemakkelijke opslag. Schaakmat!

Ontdek het plezier van schaken en dammen met deze unieke LEGO set. Ideaal voor jongeren, volwassen en iedereen die van strategische spellen houdt. De vrolijke kleuren en gedetailleerde minifiguren maken dit schaakspel extra leuk om mee te spelen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, met dit LEGO schaakspel heb je uren speelplezier.

Laat je creativiteit de vrije loop met dit veelzijdige bouwpakket. Met de LEGO® Traditional Chess Set (40719) kunnen kinderen en volwassenen hun strategische vaardigheden ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De set is perfect voor een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie, of om lekker in je eentje te spelen en je brein te trainen.

Het bouwen van dit LEGO schaakspel is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen leren spelenderwijs over tactiek, planning en strategie, terwijl ze genieten van het bouwproces. De stukken zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de gedetailleerde handleiding zorgt ervoor dat het bouwen een fluitje van een cent is.

Met zijn unieke ontwerp en opvallende goudkleurige elementen is dit LEGO schaakspel een eyecatcher in elke kamer. Of je nu van schaken houdt of gewoon op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel, deze set heeft alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier.

Of je nu een doorgewinterde schaker bent of net begint met dammen, dit LEGO schaakspel biedt voor elk wat wils. De combinatie van schaken en dammen zorgt voor een gevarieerde en spannende speelervaring, terwijl de leuke details en kleurrijke minifiguren het spel extra aantrekkelijk maken.

Kies voor kwaliteit en plezier met de LEGO® Traditional Chess Set (40719). Dit hoogwaardige bouwpakket staat garant voor uren lang speelplezier en biedt een educatieve en uitdagende ervaring voor jong en oud. Voeg deze unieke set toe aan je LEGO collectie en geniet van eindeloos bouw- en speelplezier. Maak je klaar voor een potje schaak of dammen en laat het spel beginnen!

Laatste update: 2024-05-02 15:32:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.