Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spelen met braille – Duits alfabet 40722

Ontdek de magische wereld van LEGO met de Spelen met braille - Duits alfabet set! Deze educatieve set helpt kinderen met een visuele beperking spelenderwijs te leren lezen en schrijven in braille. De set bevat 287 LEGO braillestenen, waarmee kinderen letters, woorden en zinnen kunnen bouwen. Ook bevordert de set inclusiviteit en stimuleert het creativiteit. Bestel vandaag nog jouw eigen set en beleef de magie van LEGO en braille!

Waar is LEGO Spelen met braille – Duits alfabet 40722 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
287
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
04-01-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40722
lego insiders punten icoon
675
punten

Ontdek de magische wereld van LEGO® met de Spelen met braille – Duits alfabet (40722) set! Deze spannende set bevat maar liefst 287 LEGO braillestenen, inclusief de letters van het Duitse alfabet, cijfers, speciale tekens en bouwplaten. Het is niet zomaar een speelset, het is een educatief hulpmiddel dat kinderen vanaf 6 jaar met een visuele beperking helpt om spelenderwijs te leren.

Met de Spelen met braille – Duits alfabet set introduceren we een geheel nieuwe manier van spelen en leren. De set is speciaal ontworpen om kinderen met een visuele beperking te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun braillevaardigheden. De stenen zijn voorzien van brailletekens, zodat kinderen op een leuke en interactieve manier kunnen leren lezen en schrijven in braille.

Maar dat is nog niet alles! Samen met de set ontvang je ook een aantal speelideeën op LEGO.com, zodat je direct aan de slag kunt met het ontdekken van de wereld van braille. Deze speelideeën helpen kinderen om het braillesysteem te begrijpen en te ontdekken hoe de stenen verband houden met de brailletekens. Zo wordt leren een magische en avontuurlijke ervaring!

De Spelen met braille – Duits alfabet set is een geweldige manier om samen met je dierbaren te leren. De set moedigt ouders, broers, zussen, vrienden en andere familieleden aan om deel te nemen en samen te leren. Het creëert een leuke en stimulerende leeromgeving waarin kinderen met een visuele beperking zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Met 287 LEGO braillestenen biedt deze set eindeloos speelplezier. Bouw letters, woorden en zelfs hele zinnen met behulp van het Duitse alfabet. Leer tellen met cijferstenen en ontdek de betekenis van speciale tekens. Met de bijgeleverde bouwplaten kunnen kinderen hun eigen creaties maken en zo hun fantasie de vrije loop laten.

Naast het plezier en de educatieve voordelen, is de Spelen met braille – Duits alfabet set ook een manier om inclusiviteit te bevorderen. Het geeft kinderen met een visuele beperking de mogelijkheid om deel te nemen aan het plezier van spelen met LEGO, samen met hun leeftijdsgenoten. Het opent de deur naar een wereld van gelijkheid, waarin iedereen kan mee doen en zich gewaardeerd voelt.

Kortom, de Spelen met braille – Duits alfabet set is meer dan alleen een speelset. Het is een educatief hulpmiddel dat kinderen stimuleert om spelenderwijs te leren, hun creativiteit te ontwikkelen en inclusie te ervaren. Het is een avontuurlijke manier om de wereld van braille te ontdekken en jezelf verder te ontplooien. Bestel vandaag nog jouw eigen set en laat jouw kind de magie van LEGO en braille ervaren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10671

Brandalarm

foto van lego set5006918

8-Stud Storage Brick – Light Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.