Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spelen met braille – Italiaans alfabet 40723

Ontdek de wereld van het LEGO Spelen met braille - Italiaans alfabet (40723)! Met 287 braillestenen, inclusief letters, cijfers en speciale tekens, kunnen kinderen spelenderwijs braille leren. Deze educatieve set is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar met een visuele beperking en hun dierbaren. Bestel nu en beleef plezier, samen leren wordt leuker!

Waar is LEGO Spelen met braille – Italiaans alfabet 40723 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
287
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
04-01-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40723
lego insiders punten icoon
675
punten

Ontdek nu de spannende wereld van het LEGO® Spelen met braille – Italiaans alfabet (40723)! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar met een visuele beperking en hun dierbaren. Met maar liefst 287 LEGO braillestenen, waaronder letters uit het Italiaanse alfabet, cijfers, speciale tekens en bouwplaten, kunnen kinderen spelenderwijs leren en plezier beleven aan het ontdekken van braille.

De LEGO braillestenen zijn een aanvullend educatief hulpmiddel dat kinderen helpt bij het leren van braille. Maar het is niet zomaar een leerset! Deze set is speciaal ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de wereld van braille. Met behulp van de speelideeën op LEGO.com kunnen leerlingen stap voor stap het systeem van braille begrijpen en ontdekken hoe de stenen verband houden met de brailletekens.

De set bevat niet alleen letters uit het Italiaanse alfabet, maar ook cijfers, speciale tekens en bouwplaten. Hiermee kunnen kinderen woorden en zinnen bouwen en hun creativiteit de vrije loop laten. Zo wordt leren niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk! De speelactiviteiten in deze set helpen kinderen bij het begrijpen van het systeem, de juiste richting van de stenen en hoe ze verband houden met de brailletekens.

En het beste van alles is dat het LEGO Spelen met braille – Italiaans alfabet (40723) ook een sociale activiteit is. Het moedigt kinderen met een visuele beperking en hun dierbaren aan om samen te leren en een plezierige leerervaring te delen. Want leren wordt nog leuker als je het samen doet!

Ben je klaar om de wereld van braille te ontdekken? Bestel dan nu jouw LEGO Spelen met braille – Italiaans alfabet (40723) en laat jouw creativiteit de vrije loop! De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een geweldig cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in braille of wil leren lezen en schrijven met behulp van deze unieke LEGO stenen.

Bestel jouw LEGO Spelen met braille – Italiaans alfabet (40723) nu op LEGO.com en beleef urenlang speelplezier en leerzaam vermaak! Vergeet niet om de speelideeën op LEGO.com te bekijken voor een positieve introductie tot de Speel met braille-ervaring. Hier vind je allerlei leuke activiteiten en spelletjes om jouw LEGO avontuur nog spannender te maken!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Spelen met braille – Italiaans alfabet (40723) en ontdek hoe leuk leren kan zijn! Bestel nu jouw set en laat jouw verbeelding de vrije loop met deze unieke LEGO braillestenen. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60002

Brandweertruck

foto van lego set5006001

Spanish Patent LEGO Elements 1958

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.