Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wednesday en Enid 40750

Stap in de duistere wereld van Wednesday met deze LEGO BrickHeadz set! Herkenbare personages, perfect om te verzamelen of neer te zetten. Met 40750 steentjes voor urenlang bouwplezier. Breng de serie tot leven met deze must-have set en geniet van de magie van LEGO spelen!

Waar is LEGO Wednesday en Enid 40750 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
239
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-10-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40750
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de duistere en geheimzinnige wereld van Wednesday met deze fantastische LEGO® BrickHeadz™ bouwset! Speciaal ontworpen voor zowel meisjes als jongens vanaf 10 jaar, biedt deze set urenlang speelplezier en creativiteit.

Laat je betoveren door de gedetailleerde en herkenbare kenmerken van Wednesday Addams en Enid Sinclair. Wednesday is gekleed in haar iconische zwarte jurk, terwijl Enid een kleurrijke trui draagt en prachtig blond haar heeft. Beide personages zijn tot in de kleinste details nagemaakt, waardoor ze direct zullen worden herkend door fans van de serie Wednesday.

Naast het feit dat deze BrickHeadz™ set perfect is voor het spelen en verzamelen, zijn de figuren ook fantastische displaymodellen. Ze brengen de magie en mystiek van de serie Wednesday tot leven, zelfs als de tv al lang is uitgeschakeld. Zet ze neer in je kamer, op je bureau of op een boekenplank en geniet van hun aanwezigheid.

Met 40750 steentjes ben je verzekerd van urenlang bouwplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk allerlei avonturen en verhalen voor Wednesday en Enid. De mogelijkheden zijn eindeloos! Combineer deze set met andere BrickHeadz™ bouwsets voor nog meer speelplezier.

Dus, ben jij klaar om de serie Wednesday tot leven te brengen in LEGO® vorm? Dan is deze BrickHeadz™ bouwset een absolute must-have voor jou! Laat je verrassen door de magie en het plezier van het bouwen en spelen met LEGO®. Haal vandaag nog deze set in huis en beleef urenlang plezier met Wednesday en Enid!

Laatste update: 2024-09-13 10:14:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.