Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Anna’s kano-expeditie 41165

Ga op een kano-expeditie met LEGO set 41165 Anna's kano-expeditie.
Deze LEGO 4+ set biedt urenlang plezier voor jonge kinderen en volwassen fans van Disney's Frozen II.
Inclusief ijskano, riviergedeelte met ijsglijbaan, wipwap, beweegbare struiken en rotsen, en LEGO dierenfiguur.
Met speciale startsteen-bouwplaat en eenvoudige bouw- en speelgids.
Geschikt voor jongens, meisjes en Frozen-fans.
Combineer met set 41166 Elsa's koetsavontuur.
Bestel nu en beleef een fantastische bouw- en speelervaring in de wereld van Frozen!

Waar is LEGO Anna’s kano-expeditie 41165 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 23.9905-08-2022

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
108
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41165
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga samen met Anna op een fantastische kano-expeditie met de set LEGO® | Disney 41165 Anna's kano-expeditie. Deze speciaal ontworpen LEGO 4+ kanospeelset biedt urenlang plezier voor zowel jonge kinderen als volwassen fans van de populaire film Disney's Frozen II.

Laat jouw kind zijn of haar verbeelding de vrije loop met deze set, waarbij zij hun favoriete scènes uit de film kunnen naspelen! Deze avontuurlijke speelset bestaat uit een ijskano met lamp, een riviergedeelte met ijsglijbaan, een wipwap en zelfs beweegbare struiken en rotsen met een afbeelding van een slapende aardereus. Met de LEGO dierenfiguur kan jouw kind fantasierijk speelplezier beleven en zich volop inleven in de Disney wereld.

De set bevat een speciale startsteen-bouwplaat, waarmee zelfs de beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. Ook de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge Disney Frozen fan het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het zelfvertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen. Dit alles in een vertrouwde Disney omgeving, waar jouw kind zich helemaal kan uitleven!

Bovendien kunnen LEGO bouwers met Instructions Plus, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets, een geweldige bouwervaring beleven. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun vertrouwen.

Deze Disney speelgoedbouwset is geschikt voor jongens, meisjes en fans van Frozen en is inclusief 2 herkenbare minipoppetjes van Disney personages: Anna en Olaf, plus een LEGO konijnenfiguur. LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de eenvoudige bouwstappen, die een ideale opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen.

Verdiep je samen met jouw kind in de wereld van Frozen en laat hen kennismaken met de magie van LEGO® 4+. Deze speelsets zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

De kano is ongeveer 3 cm hoog, 9 cm lang en 3 cm breed, terwijl het riviergedeelte ca. 8 cm hoog, 28 cm breed en 15 cm diep is. Combineer deze set met de Disney speelset 41166 Elsa's koetsavontuur voor nog meer 4+ LEGO® | Disney Frozen II magie.

Bestel nu de LEGO® | Disney 41165 Anna's kano-expeditie set en beleef samen met jouw kind een fantastische bouwervaring vol actie en avontuur in de wonderlijke wereld van Frozen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 27.95 (30-07-2022) € 24.17

Ook aanbevolen:

foto van lego set10557

LEGO® DUPLO® grote toren

foto van lego set40655

Spelen met braille – Frans alfabet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.