Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elsa’s koetsavontuur 41166

LEGO® Disney 41166 Elsa's koetsavontuur is een speciaal ontworpen LEGO set voor jonge bouwers die fans zijn van Disney's Frozen II.
De set bevat Elsa, Sven en een babyrendier figuur en heeft een startsteen-bouwplaat voor een eenvoudige bouwervaring.
Met de Instructions PLUS in de LEGO Life app kunnen kinderen gemakkelijk bouwen en hun creaties visualiseren.
De set is geschikt voor jongens, meisjes en alle fans van Frozen II.

Waar is LEGO Elsa’s koetsavontuur 41166 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
116
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41166
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij ook zo'n grote fan van Disney's Frozen II? Laat je kind dan nu de magische momenten uit de film naspelen met LEGO® Disney 41166 Elsa's koetsavontuur! Deze LEGO set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers, zodat zij op een leuke en eenvoudige manier kunnen spelen.

De LEGO set bevat Disney-personages Elsa en Sven, het rendier. Maar ook een LEGO figuur van een babyrendier is toegevoegd aan de set voor extra fantasievol speelplezier. Bovendien is de LEGO set voorzien van een speciale startsteen-bouwplaat, zodat beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer.

De bouw- en speelgids in de set helpt jouw kind het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO-stenen. Bezorg jouw LEGO-bouwer een geweldige bouwervaring met Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kan er tijdens het bouwen op de creatie worden ingezoomd en deze gedraaid en gevisualiseerd worden met behulp van een speciale doorschijnende modus.

Deze Disney bouwset is geschikt voor jongens, meisjes en alle fans van Frozen II. De set is inclusief een minipoppetje van Elsa en 2 LEGO rendierfiguren: Sven en een babyrendier. Dankzij de eenvoudige bouwstappen zijn LEGO® 4+ sets speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit door de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen.

De set bestaat uit Elsa's koets met zitplaats voor 2 minipoppetjes, tuigage om Sven voor de koets te spannen, een stal met een drinkbak en een kampvuur, een hooibak en een Frozen picknickplek. Accessoires zoals een wortel, koekje, koektrommel, marshmallow en borstel maken de set compleet.

LEGO® 4+ laat jouw kind kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. LEGO® 4+ sets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Deze bouwset met Elsa is dan ook het ideale cadeautje voor kinderen die graag bouwen en spelen.

Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructions PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.

Combineer de set 41166 Elsa's koetsavontuur met de set 41165 Anna's kano-expeditie voor nog meer LEGO® 4+ | Disney Frozen II magie. De koets met Sven ervoor is ca. 7 cm hoog, 21 cm lang en 12 cm breed en de stal is ca. 6 cm hoog, 8 cm breed en 6 cm diep.

Haal de Disney-magie in huis en beleef urenlang speelplezier met LEGO® Disney 41166 Elsa's koetsavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 39.99 (12-11-2022) € 30.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set10762

Belle's verhaaltjestijd

foto van lego set40514

Winters VIP-uitbreidingspakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.