Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elsa's sieradendooscreatie 41168

LEGO set 41168 is een prachtige sieradendooscreatie geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa uit Disney's Frozen.
Met een draaitafelfunctie, een vergrendelbare lade en een spiegel is het niet alleen praktisch, maar ook mooi om te zien.
Inclusief twee LEGO ringen en twee personages, Elsa en de Nokk, kan deze set gecombineerd worden met andere LEGO Disney figuren voor eindeloze creatieve avonturen.
Bestel nu en voel je een echte prinses met deze LEGO set!

Waar is LEGO Elsa's sieradendooscreatie 41168 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
300
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41168
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben je fan van de Disney Frozen films en houd je van mooie sieraden? Dan is LEGO® l Disney Frozen II 41168 Elsa's sieradendooscreatie het perfecte cadeau voor jou! Dit elegante sieradendoosje is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa en heeft een prachtige sneeuwvlokdecoratie. Het heeft ook een speciale draaitafelfunctie waarmee je Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, rond kunt laten draaien.

De sieradendoos heeft een vergrendelbare lade zodat jouw schatten veilig opgeborgen zijn en dankzij de spiegel kun je zien hoe mooi de sieraden staan. Daarnaast is de set inclusief twee LEGO ringen en twee personages uit de film: Elsa en de Nokk. Zo kun je zelf bepalen welk personage het beste bij jou past en kun je de sieraden op een leuke manier combineren.

Het opbergdoosje is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend mooi om te zien. Het is een echte eyecatcher op jouw bureau, nachtkastje of dressoir. En het is ook nog eens een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor fans van de Disney Frozen films. Maar dat is nog niet alles! De Disney personages kunnen worden verwijderd, zodat je ze kunt combineren met jouw andere LEGO® Disney minifiguren en minipoppetjes. Zo kun je jouw eigen unieke creaties maken en telkens weer nieuwe avonturen beleven.

Met de afmetingen van ca. 23 cm hoog, 15 cm breed en 12 cm diep is deze sieradendoos de perfecte maat om op jouw bureau of nachtkastje te zetten zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het gemakkelijk te verplaatsen naar waar jij het wilt hebben.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu LEGO® l Disney Frozen II 41168 Elsa's sieradendooscreatie en voel je een echte prinses zoals Elsa. En vergeet niet dat deze set niet alleen geschikt is voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van Frozen én LEGO houden. Het is een perfect cadeau voor jezelf, je vriendin of je dochter. Bestel het nu en laat jouw creativiteit de vrije loop met deze prachtige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (24-05-2023) € 44.99 (28-04-2023) € 39.73

Ook aanbevolen:

foto van lego set10675

Politie – de grote ontsnapping

foto van lego set5006140

Bureaulade met 4 noppen – rood

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.