Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batgirl™ Batjet-achtervolging 41230

De LEGO DC Super Hero Girls Batgirl Batjet-achtervolging set biedt kinderen de kans om als een superheld te spelen.
Met de Batjet, noppenschieters en een netwerper moeten ze Batgirl helpen haar gestolen ePad terug te krijgen en de kwaadaardige Kryptomites te stoppen.
Deze set is perfect voor kinderen tussen 7 en 12 jaar en kan gecombineerd worden met andere DC Super Hero Girls sets.

Waar is LEGO Batgirl™ Batjet-achtervolging 41230 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
206
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41230
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom in de wonderlijke wereld van LEGO® DC Super Hero Girls™, waar heldinnen zoals Batgirl™ de Kryptomites™ te slim af zijn om gestolen tablets terug te veroveren. Met de Batgirl™ Batjet-achtervolging set krijg je de kans om als een echte superheld te spelen!

Deze fantastische set bevat een Batgirl minipoppetje, de legendarische Batjet met een cockpit die open kan, noppenschieters op de vleugels en een netwerper aan de voorkant. Dat is nog niet alles, want je krijgt ook de buggy van de kwaadaardige Kryptomite die is uitgerust met een ePad en een zenuwachtige gele Kryptomite. Het is aan jou om Batgirl te helpen haar gestolen ePad terug te krijgen en de Kryptomites te stoppen!

Met deze set beleef je onvergetelijke avonturen terwijl je vecht tegen de gemene Kryptomites en jouw perfecte Batjet-assistentie verleent. Schiet met de noppenschieters op de vleugels en vang de buggy van de Kryptomite met het vangnet om hem te stoppen. Gebruik daarna de grijper aan de voorkant van de buggy om Batgirl's ePad terug te krijgen.

Ontdek de vele accessoires die deze set biedt, waaronder het vangnet, Batgirl's ePad en twee noppen voor in de noppenschieters. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om de set keer op keer te laten herleven en het avontuur naar een hoger niveau te tillen.

Bovendien biedt deze set een perfecte bouw- en speelervaring voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, en kan je de set met andere DC Super Hero Girls sets combineren om jouw eigen unieke heldinnenwereld te creëren. Bezoek de Superheldenschool (productnr. 41232) en ontmoet andere tieners die ook hun superkrachten willen ontdekken!

De Batjet is ongeveer 9 cm hoog, 17 cm lang en 17 cm breed en de Kryptomite™ buggy is ongeveer 6 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. Deze set is een must-have voor iedere jonge superheld die op zoek is naar nieuwe uitdagingen en avonturen in een kleurrijke en interactieve wereld.

Wil jij de Kryptomites verslaan en Batgirl helpen haar gestolen ePad terug te krijgen? Bestel vandaag nog de LEGO® DC Super Hero Girls™ Batgirl™ Batjet-achtervolging set en begin aan jouw geweldige heldinnenavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005543

2x4 blauw bagagelabel

foto van lego set5008079

LEGO® Heroes

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.