Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harley Quinn™ schiet te hulp 41231

De LEGO set 41231 is een must-have voor elke fan van LEGO DC Super Hero Girls.
In deze set neemt Harley Quinn het op tegen de ondeugende groene Kryptomites in een café met een draaibare speelautomaat en een cupcake-katapult.
De set bevat ook een vliegtuig met beweegbare vleugels en een netwerper.
Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang speelplezier! Bestel vandaag nog en ga de strijd aan met de Kryptomites.

Waar is LEGO Harley Quinn™ schiet te hulp 41231 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
217
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41231
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom in de wereld van LEGO® DC Super Hero Girls™! Hier draait alles om actie en avontuur, en niemand belichaamt deze strijdlustige geest beter dan Harley Quinn™. In deze set neemt Harley het op tegen de ondeugende groene Kryptomites in het superheldencafé. Met haar vliegtuig en netwerper is ze klaar voor elke uitdaging!

De set bevat prachtige minipoppetjes van Harley Quinn™ en Steve Trevor™, plus een café van twee verdiepingen met een cupcake-katapult en een draaibare speelautomaat. En dat is nog niet alles! Ook Harleys vliegtuig zit erbij, met beweegbare vleugels en een netwerper. En natuurlijk zijn er twee geniepige groene Kryptomites om te verslaan.

Met deze set beleef je urenlang speelplezier. Of je nu een jonge heldin bent of een volwassen fan van DC Comics, er valt genoeg te ontdekken en te beleven. Bouw het café en het vliegtuig, en laat je fantasie de vrije loop!

De details in de set zijn geweldig. Het café heeft een tafel die kan worden veranderd in een computer, een raam dat kan worden opengebroken en een draaibare speelautomaat. En als je de speelautomaat omdraait, onthul je een verborgen Batgirl™ stripverhaal. Met de cupcake-katapult kun je de groene Kryptomites belagen en proberen te vangen.

Het vliegtuig van Harley Quinn™ is net zo cool! Met beweegbare vleugels en een netwerper aan de voorkant, kun je de Kryptomites vanuit de lucht aanpakken. Schiet het vangnet af en vang de gemene groene wezens. En vergeet niet Steve Trevor™ van het dak van het café te redden!

De accessoire-elementen maken deze set helemaal af. Er is een vangnet, een ketting, een stripverhaal, een bankbiljet, een koffiemachine, pizza en zelfs cupcakes! Kinderen van 7-12 jaar kunnen zich helemaal uitleven met deze set, die een passende bouw- en speelervaring biedt.

En als je deze set hebt gebouwd, kun je de andere sets van LEGO® DC Super Hero Girls™ ontdekken. Ga naar de Superheldenschool en leer hoe het leven van een superheld eruitziet. En bij iedere LEGO® DC Super Hero Girls™ set zit een schattige, maar gemene Kryptomite om het avontuur compleet te maken!

De café-set is ongeveer 14 cm hoog, 11 cm breed en 7 cm diep. Harleys vliegtuig is 3 cm hoog, 7 cm lang en 11 cm breed. Ideaal voor in de vitrine of om mee te spelen!

Kortom, deze Harley Quinn™-set is een absolute must-have voor elke fan van LEGO® DC Super Hero Girls™, en voor iedereen die van stoere avonturen houdt. Bestel vandaag nog en ga de strijd aan met de ondeugende Kryptomites!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008318

Gift with purchase

foto van lego set5005401

LEGO® 4-stud Bright Yellow Storage Brick Drawer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.