Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lashina™ tank 41233

Stap in de wereld van DC Super Hero Girls en ga de strijd aan met Lashina en de blauwe Kryptomite samen met Supergirl's hond Krypto in deze LEGO set.
Beleef spannende avonturen met Lashina's tank en Krypto's hondenhok.
Deze set biedt een bouw- en speelervaring voor kinderen van 7-12 jaar en volwassen fans.
Bestel nu en maak je collectie compleet!

Waar is LEGO Lashina™ tank 41233 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
145
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41233
lego insiders punten icoon
135
punten

Stap binnen in de wereld van DC Super Hero Girls™ en ga de strijd aan met Lashina™ en de blauwe Kryptomite™ samen met Supergirl's hond Krypto™ met deze fantastische LEGO® set!

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de spannendste avonturen met deze speelse set, inclusief een Lashina minipoppetje, Lashina's tank met een noppenschieter en ruimte achterin voor Krypto, plus Krypto's hondenhok met een verdedigingsschild en een katapult. Het bevat ook Krypto en een verwarde blauwe Kryptomite.

De set biedt de perfecte bouw- en speelervaring voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Maar ook volwassen fans van DC Super Hero Girls™ kunnen hier volop van genieten! Met deze set kan je ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf onderdompelen in een wereld vol actie en avontuur.

Breng je fantasie tot leven en bouw Lashina's tank met noppenschieter en achterin een kooi met afneembaar deksel om Krypto in gevangen te zetten. Het hondenhok is voorzien van een beweegbaar schild, een brandkraan en een katapult. Vuur met Krypto's katapult de gele bal af richting Lashina's tank en vang Krypto met Lashina's zweep om hem gevangen te zetten in de kooi achterin de tank. Maar wees niet getreurd! Je kan Krypto bevrijden uit de kooi en samen verder strijden.

De set bevat ook accessoire-elementen zoals Lashina's zweep, een gele bal voor in de katapult, een nop voor in de noppenschieter, Supergirl's telefoon en een hondenbot.

Deze set is niet compleet zonder de schattige, maar gemene Kryptomite die bij iedere LEGO® DC Super Hero Girls™ set wordt meegeleverd.

Lashina's tank is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed, terwijl Krypto's hondenhok ca. 5 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep is.

Ben je klaar voor meer speelplezier met superheldenthema? Bekijk dan ook de setnr. 41230 Batgirl™ Batjet achtervolging!

Kortom, deze LEGO® DC Super Hero Girls™ set biedt de perfecte mix van fantasie, actie en avontuur voor jong en oud. Bouw de set en doe mee aan het gevecht tegen het kwaad! Bestel nu en maak je collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10737

Batman™ vs. Mr. Freeze™

foto van lego set5006156

LEGO® Play and Display Case – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.