Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harley Quinn™ nachtverblijf 41236

Ga op avontuur in de LEGO DC Super Hero Girls wereld met set 41236.
Help Harley Quinn om de gele Kryptomite te vangen in haar leuke studentenkamer.
Met coole bouwprojecten zoals een trampolinebed, een zitbank die verandert in een kaptafel en een 'Kop van Jut'-spel, zit deze set vol plezier.
Inclusief Harley Quinn minipoppetje en accessoires.
Koppel deze set aan andere sets voor nog meer avonturen.
Een must-have voor LEGO DC Super Hero Girls fans!

Waar is LEGO Harley Quinn™ nachtverblijf 41236 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
176
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41236
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de spannende wereld van LEGO® DC Super Hero Girls™ en help Harley Quinn™ om de gele Kryptomite™ te pakken te krijgen in haar te gekke studentenkamer! Deze stoere set zit boordevol toffe bouwprojecten, zoals een trampolinebed (dat ook kan veranderen in een filmscherm!), een zitbank die verandert in een kaptafel met spiegel-sticker en zelfs een 'Kop van Jut'-spel inclusief hamer en beweegbare wijzer. Met Harleys Wacky Wheeler en diverse accessoire-elementen, zoals een haarborstel, feesthoedje en zelfs een telefoon-element met een camera, valt er altijd wel iets gaafs te beleven.

De set bevat natuurlijk ook een Harley Quinn™ minipoppetje en een gele Kryptomite™, die de perfecte vijand is om achterna te zitten terwijl je op en neer springt op het trampolinebed. Daarnaast kun je de zitbank omtoveren tot de kaptafel van Harley door simpelweg aan de knop te draaien. En als je eenmaal klaar bent met alles opnieuw inrichten, kun je de hamer grijpen en een flinke klap geven op de Kop van Jut zodat de 'wijzer' de 'bel' kan laten rinkelen.

Maar daar stopt het niet! Klim op Harleys Wacky Wheeler en jaag die Kryptomite™ de hele kamer door terwijl je popcorn eet en selfies maakt met de zelfgebouwde selfiestick. En als je nog meer bouwplezier wilt, koppel deze set dan aan de Superheldenschool (productnr. 41232) of het Wonder Woman™ nachtverblijf (productnr. 41235) voor nog meer avonturen met de fantastische superheldinnen!

Elke LEGO® DC Super Hero Girls™ set wordt geleverd met een schattige, maar gemene Kryptomite, dus je kunt altijd op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Met een hoogte van ongeveer 9 cm en een breedte van 6 cm is het trampolinebed/filmscherm een opvallend element van deze set, terwijl de zitbank/kaptafel ongeveer 4 cm hoog is. Het Kop van Jut-spel heeft een hoogte van ongeveer 9 cm en de Wacky Wheeler is ongeveer 4 cm hoog, 3 cm lang en 1 cm breed.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de LEGO® DC Super Hero Girls™ en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (24-05-2023) € 14.95 (24-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005770

Lunch Set – Iconic Girl

foto van lego set5005401

LEGO® 4-stud Bright Yellow Storage Brick Drawer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.