Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eclipso™ duister paleis 41239

Help Wonder Woman om The Flash te redden van Eclipso in haar griezelige paleis met deze LEGO® DC Super Hero Girls™ set.
Het paleis bevat verschillende kamers en buizen, een laadstation, een commandoruimte en nog veel meer.
Inclusief drie minipoppetjes en een aantal accessoires.
Combineer met andere sets voor nog meer speelplezier.
Het duistere paleis van Eclipso is ca.
36 cm hoog, 27 cm breed en 14 cm diep.
Start je eigen avontuur in de wereld van de superheldinnen!

Waar is LEGO Eclipso™ duister paleis 41239 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1078
leeftijd icoon
9-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41239
lego insiders punten icoon
825
punten

Ga op avontuur in de spannende wereld van LEGO® DC Super Hero Girls™ en help Wonder Woman™ om The Flash™ te redden van de duivelse Eclipso™ in haar griezelige paleis! Deze te gekke set bevat een paleis met twee verdiepingen die openvouwen, vier 'kracht-aftapbuizen', een commandoruimte, kaptafel, wapenkast, Eclipso's Jewel Jet, Wonder Womans Invisible Jet en nog veel meer coole accessoires en elementen. Dus stap in de wereld van de DC Super Hero Girls™ en beleef elke keer weer nieuwe avonturen met deze fantastische bouwset!

De set bevat drie minipoppetjes: Wonder Woman™, Eclipso™ en The Flash™, en ook nog eens drie oranje Kryptomite™ figuurtjes. Het paleis heeft meerdere kamers en buizen waar je jouw favoriete DC Super Hero Girls™ karakters gevangen kunt houden, een laadstation waar je hun krachten kunt aftappen, een commandoruimte, kaptafel, wapenkast, afdeling voor het maken van nieuwe Kryptomites™ en zelfs een aparte Kryptomite-trainingsruimte. En er is nog veel meer te ontdekken!

Naast het paleis zitten er ook nog twee voertuigen in de set: Wonder Womans Invisible Jet met cockpit die open kan en plaats voor twee minipoppetjes, en Eclipso's Jewel Jet met een open te klappen cockpit waar een minipoppetje in past. En met de vele accessoire-elementen zoals een staf, zwaard, strijdvlegel, sai, Wonder Womans Lasso der Waarheid, Wonder Womans schild, laboratoriumflesjes, lippenstift, haarborstel, parfumflesjes, houweel, hamer en aambeeld en drie kristallen is er voor elk DC Super Hero Girls™ personage wel iets te vinden om mee te vechten.

Het is tijd om het avontuur aan te gaan en te zorgen dat The Flash™ bevrijd wordt uit Eclipso's duistere paleis! Combineer deze set met de geheime bunker van Batgirl™ (productnr. 41237) voor nog meer speelplezier met de superheldinnen en vergeet niet dat bij iedere LEGO® DC Super Hero Girls™ set een schattige, maar gemene Kryptomite zit verstopt. Het duistere paleis van Eclipso™ is ca. 36 cm hoog, 27 cm breed en 14 cm diep, de Kryptomite™ trainingsruimte is ca. 6 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep, de Invisible Jet is ca. 5 cm hoog, 17 cm lang en 21 cm breed en Eclipso's Jewel Jet is ca. 4 cm hoog, 19 cm lang en 8 cm breed.

Dus waar wacht je nog op? Start je eigen avontuur met deze te gekke LEGO® DC Super Hero Girls™ set en beleef elke keer weer nieuwe avonturen in de wereld van de superheldinnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (24-05-2023) € 79.95 (24-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10664

LEGO® creatieve toren

foto van lego set40497

Halloweenuil

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.