Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Message Board 41839

Stap binnen in de wereld van creativiteit en plezier met LEGO set 41839. Maak een uniek letterbord kunstwerk met het Latijnse alfabet en een persoonlijk bericht. Voeg je eigen taal toe met accenten en emoji stickers. Een geweldig cadeau en familieactiviteit voor alle gelegenheden. Gebruik de LEGO Builder app voor extra plezier en inspiratie.

Waar is LEGO Message Board 41839 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1743
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
04-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41839
lego insiders punten icoon
650
punten

Stap binnen in de wereld van creativiteit en plezier met de LEGO set 41839, de perfecte activiteit voor kinderen vanaf 9 jaar en hun familie. Met dit Message Board cadeauset kunnen gezinnen samenkomen en een unieke letterbord kunstwerk maken voor in huis. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je maar liefst 30 letters bouwt van het Latijnse alfabet en een persoonlijk bericht creëert.

Deze LEGO set bevat accenten waarmee je berichten kunt maken in jouw eigen taal met het Latijnse alfabet. Voeg een persoonlijk tintje toe met 10 emoji stickers en laat je creativiteit stralen. Met de bijgevoegde instructies, inspiratie en 4 posters word je op weg geholpen bij het maken van de perfecte boodschap.

Deze LEGO speelset is niet alleen een geweldig cadeau voor verjaardagen, maar ook een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens de feestdagen. En met de LEGO Builder app kunnen jij en je kinderen het meeste halen uit jullie sets. Bouw samen, zoom in en roteer jullie model in 3D, hou je voortgang bij en bewaar al jullie sets op één plek.

Laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO set 41839 en maak jouw huis nog persoonlijker met een uniek letterbord kunstwerk. Breng plezier en verbondenheid in huis met deze creatieve activiteit voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden van de LEGO Builder app en laat je inspireren om samen te bouwen en plezier te hebben.

Laatste update: 2024-07-09 15:13:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.