Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Crossmotor 42007

De Lego Crossmotor (42007) is een stoere set voor Lego-fans en motorliefhebbers.
Deze 2-in-1 set biedt dubbel zoveel speelplezier en de mogelijkheid om je bouwvaardigheden verder te ontwikkelen.
Met gedetailleerde bouwinstructies en alle benodigde onderdelen, is dit een geweldig cadeau voor jong en oud.
Bestel nu en ervaar de opwinding van het rijden op deze indrukwekkende motor!

Waar is LEGO Crossmotor 42007 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42007
lego insiders punten icoon
0
punten

Lego-fans opgelet! Ben jij klaar voor een uitdaging? Dan hebben we de perfecte set voor jou: de Lego Crossmotor (42007). Deze stoere motor is gebouwd om elk off-road terrein te overwinnen, met zijn kettingaandrijving, bewegende zuigers, voor- en achtervering en rubberen terreinbanden. Zie de zuigers bewegen terwijl je de motor over de hobbels racet en voel hoe de vering alle schokken opvangt.

Maar dat is nog niet alles. Deze set is een 2-in-1 model, wat betekent dat je hem kunt ombouwen tot een Speedway motor met voor- en achtervering en motorblok met bewegende zuigers. Zo kun je dubbel zoveel speelplezier beleven en je bouwvaardigheden verder ontwikkelen. De Speedway motor is even stoer en uitdagend als de Crossmotor en heeft dezelfde indrukwekkende afmetingen van 15cm hoog, 30cm lang en 12cm breed.

De Lego Crossmotor is niet alleen een must-have voor alle Lego-fans, maar ook voor motorliefhebbers. Laat je inspireren om je eigen creaties te ontwerpen en je eigen persoonlijke touch aan de motor toe te voegen, zodat hij helemaal uniek wordt.

De set wordt geleverd met een gedetailleerde bouwinstructie en alle onderdelen die je nodig hebt om de motor te bouwen. Bovendien is deze set perfect voor jong en oud, waardoor het een geweldig cadeau is om te geven voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst.

Met de Lego Crossmotor kun je je creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop laten. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met bouwen en ontdek de opwinding van het rijden op deze stoere motor. Bestel nu jouw lego Crossmotor set en wees de koning van de weg en/of het circuit!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10666

Graafmachine

foto van lego set40153

LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.