Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City Water Park 42630

Ontdek Heartlake City Water Park set 42630 van LEGO® Friends, boordevol plezier en avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Met 3 mini-poppen, een micro-pop en spannende waterglijbanen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je Leo, Alba, Aliya en Sara helpt genieten van een dag vol sensatie. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Waar is LEGO Heartlake City Water Park 42630 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42630
lego insiders punten icoon
520
punten

Welkom in Heartlake City Water Park set 42630 van LEGO® Friends! Een spetterend avontuur vol vriendschap en plezier voor meiden en jongens vanaf 8 jaar. Dit setje komt met 3 mini-poppen en een micro-pop, en allerlei accessoires voor urenlang creatief speelplezier.


Stap in de wereld van Leo, Alba, Aliya en Sara terwijl zij genieten van een dag vol spanning en sensatie. Laat de personages ronddraaien in de draaikolk of stuur ze razendsnel naar beneden van de 3 spannende waterglijbanen. Er is een kurkentrekker glijbaan, een buis glijbaan en een waterval glijbaan met een hendel om de boot door de waterval te lanceren. Het plezier gaat door met de waterblasters, die kunnen worden afgevuurd met tegel elementen.


Deze LEGO set voor kinderen zit boordevol details van het waterpark, waaronder een douche, toilet, kluisjes en snacks zodat kinderen urenlang creatief kunnen spelen. Ontdek meer verjaardagscadeaus voor kinderen in het assortiment van LEGO Friends sets (apart verkocht). Dit speelgoed wordt geleverd met de LEGO Builder app voor intuïtief bouwen.

Laatste update: 2024-05-10 15:57:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.