Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elsa's magische ijspaleis 43172

LEGO set 43172 is perfect voor Disney Frozen fans.
Deze ijspaleis speelset bevat een paleis, een speeltuin en een slee met 3 rijtuigen.
Met Elsa, Anna, Olaf, Marshmallow en 4 Snowgies kunnen kinderen hun favoriete scènes naspelen.
De set stimuleert de fantasie en biedt urenlang speelplezier.
Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
Bestel nu voor de feestdagen en beleef avonturen in jouw eigen Frozen ijspaleis!

Waar is LEGO Elsa's magische ijspaleis 43172 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 199.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
701
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43172
lego insiders punten icoon
562
punten

Ben jij een echte Disney Frozen fan en wil je de avonturen van Elsa, Anna en hun vrienden in jouw eigen speelwereld tot leven brengen? Dan is de LEGO set 43172 perfect voor jou! Met deze geweldige ijspaleis speelset van LEGO® l Disney kunnen kinderen hun favoriete scènes uit Disney's Frozen en Frozen Fever opnieuw beleven en de meest creatieve verhalen bedenken.

Deze prachtige speelset bestaat uit een paleis van 2 verdiepingen met een speciale schuifbrug, een wenteltrap, een keuken met tafel en stoelen, een buitenspeeltuin met sneeuwfort, boom en werkende wipwap en een slee met 3 rijtuigen. Dit coole speelgoed voor kinderen is het perfecte cadeau voor de feestdagen en biedt urenlang speelplezier.

De set bevat minipoppetjes van Elsa en Anna plus minifiguren van Olaf, Marshmallow en 4 Snowgies. Met deze personages kunnen kinderen hun eigen Frozen verhalen bedenken en scènes uit de films naspelen. De speelset heeft allerlei accessoires zoals een theepot, glazen, een taart, een wortel, chocolade, bladmuziek, een spiegel en een vloerkleed. Hiermee kunnen kinderen de leukste momenten uit de films naspelen of hun eigen avontuurlijke verhalen bedenken.

Het bouwen van dit enorme ijspaleis is al een avontuur op zich en deze set heeft speciale functies die de fantasie stimuleren en voor een magische sfeer zorgen. Het speelgoed biedt de perfecte combinatie tussen creatief bezig zijn en spelenderwijs leren. De paleisconstructie is ca. 31 cm hoog, 30 cm breed en 19 cm diep. De speeltuin met sneeuwfort is ca. 6 cm hoog, 20 cm breed en 4 cm diep. De slee met rijtuigen is ca. 12 cm lang en 3 cm breed.

Kinderen kunnen met deze set de ijskristallen uit het paleis laten komen, de sneeuwpop Olaf in zijn geheime boomhut verstoppen, de wipwap laten bewegen of zich op de speciale schuifbrug begeven. De paleisconstructie heeft een doorschijnend balkon en een muziekkamer met muziekstandaard en bladmuziek, waarmee kinderen hun muzikale talenten kunnen ontwikkelen en een eigen mini-concert kunnen geven in de keuken of op het balkon.

Deze prachtige set combineert fantasie, creativiteit en spelen en biedt urenlang plezier en educatief spel. Het is de perfecte set voor jonge Disney Frozen fans en LEGO-liefhebbers. Deze cadeauset is niet alleen geschikt voor kinderen, ook volwassenen zullen deze set zeer waarderen. De set is namelijk perfect om in een vitrine te worden geplaatst of als decoratie in huis te dienen.

Ben jij ook zo enthousiast over deze LEGO set? Bestel hem dan snel voor de feestdagen en beleef samen met je kind of vrienden de leukste avonturen in jouw eigen Disney Frozen ijspaleis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 43.48 (20-04-2024) € 199.95 (02-05-2024) € 133.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set70404

Koningskasteel

foto van lego set853905

Elephant Girl Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.