Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen 43175

Maak betoverende avonturen mogelijk met de LEGO® ǀ Disney Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen (43175) set.
Deze draagbare set bevat het kasteel van Arendelle en twee stickervellen voor extra decoratie.
Kinderen kunnen alleen of met andere sets spelen en hun favoriete personages uit Frozen 2 tot leven brengen.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen 43175 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
133
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43175
lego insiders punten icoon
150
punten

Klaar voor een betoverend avontuur in het kasteel van Arendelle? Met de LEGO® ǀ Disney Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen (43175) set hebben kinderen het kasteelleven binnen handbereik! Deze unieke set zorgt voor eindeloos creatief speelplezier en is perfect voor jonge fans van Disney's Frozen 2.

Het avontuur begint met het openen van het boek en het ontdekken van de twee gedeeltes: de buitenkant van het kasteel van Arendelle met een mooie brug en het kasteel zelf, boordevol details zoals een slaapkamer en een piano. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook twee stickervellen om het boek nog mooier te maken dan het al is!

Deze draagbare set zorgt voor urenlang speelplezier, waar je ook naartoe gaat. Want kinderen kunnen met deze set alleen spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets voor nog meer speelmogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop en speel de spannendste scènes uit de film na of bedenk je eigen avonturen!

Met deze set krijgen kinderen de kans om te spelen met hun favoriete personages uit Frozen 2. De set bevat 3 gedetailleerde micropoppetjes van Disney prinses Elsa, Anna en Kristoff, samen met een LEGO Disney figuur van Olaf. Zo kunnen kinderen snel beginnen met spelen! Bovendien zijn deze micropersonages geweldig om mee te spelen en kunnen ze worden gecombineerd met andere modellen. Kinderen kunnen op avontuur gaan met Disney's Elsa, Anna en Kristoff, buiten chillen met hun favoriete sneeuwman Olaf of zelf iets anders verzinnen.

Fans van Frozen 2 zullen dol zijn op deze geweldige set. Het complete microwereldje in het slimme boek dat open kan, is voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar een perfect cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid. Het boek in deze gave speelset is ca. 23 cm breed, 12 cm diep en 8 cm hoog – precies groot genoeg voor nieuwe avonturen of om mee te nemen voor speelplezier onderweg.

Urenlang speelplezier wordt aangedreven door kinderfantasie! Batterijloos speelgoed met onbeperkte mogelijkheden stimuleert samenspelen, zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en laat hen helemaal zelf iets maken. De gemakkelijk te volgen instructies zorgen ervoor dat het bouwen voor kinderen een eitje wordt, waardoor ze op leuke wijze nieuwe scenario's kunnen bedenken en eindeloos creatief speelplezier kunnen beleven met de bekende settings in het boek.

Laat kinderen gedetailleerde personages en herkenbare speelsituaties ontdekken met de LEGO® ǀ Disney sets. Deze speelset van Disney's Frozen 2 bevat schattige spelstarters en talloze creatieve speelmogelijkheden voor belangrijke vaardigheden. Bovendien voldoen LEGO® stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met de LEGO® ǀ Disney Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen (43175) set heb je gegarandeerd plezier en eindeloze speelmogelijkheden. Bestel hem vandaag nog en maak van elke dag een betoverend avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70612

Groene ninja mecha draak

foto van lego set40713

Ansichtkaart van Japan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.