Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Binnenplaats van Anna's kasteel 43198

Ontdek de betoverende LEGO® Disney Binnenplaats van Anna's kasteel (43198) set! Bouw je eigen binnenplaats met toegangspoort, fontein en opbergplek.
Met LEGO Bouwinstructies app en figuren van Anna en Bruni.
Perfect cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.
Geschikt om los te spelen of te combineren met andere Disney sets.
Bestel vandaag nog en beleef de magie van Frozen 2!

Waar is LEGO Binnenplaats van Anna's kasteel 43198 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
74
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43198
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de magische wereld van Disney's Frozen 2 met de LEGO® Ç€ Disney Binnenplaats van Anna's kasteel (43198) set! Jonge bouwers vanaf 5 jaar kunnen zich volledig onderdompelen in het avontuur van Frozen 2 met deze 74-delige set. Bouw je eigen binnenplaats met toegangspoort, fontein en opbergplek voor een minipoppetje en LEGO salamanderfiguur. Hoe cool is dat?

Met de interactieve, digitale bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen het model visualiseren en hun bouwvaardigheden verbeteren, terwijl ze zichzelf onderdompelen in de avonturen van Disney's Frozen 2. Spelenderwijs ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden zoals zelfvertrouwen, creativiteit en fantasie.

Speel zelf scènes uit Frozen 2 na met je favoriete Disney-personages. De set bevat het minipoppetje van Disney's Anna plus de LEGO figuur van Bruni de Salamander. Deze set is perfect om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere LEGO Ç€ Disney sets (apart verkrijgbaar).

De LEGO® Ç€ Disney Binnenplaats van Anna's kasteel (43198) is een cool en creatief cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder. Deze set biedt volop mogelijkheden voor fantasierijk speelplezier en is een leuk cadeautje voor de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. De set is bovendien ook ideaal om mee te nemen op reis of voor onderweg omdat het bouwwerk slechts 14 cm hoog, 14 cm breed en 11 cm diep is.

Met het LEGO Ç€ Disney Diamond Dress assortiment kunnen kinderen en fans een serie sets met een collectie van 5 verschillende prinsessen en hun 'diamanten' jurken verzamelen en zo hun eigen magische wereld creëren. De bouwbare Disney Frozen 2 set met een gedetailleerd minipoppetje en bouwwerk van een binnenplaats nodigt uit tot fantasierijk en creatief speelplezier, waarmee kinderen op een leuke manier belangrijke vaardigheden kunnen leren.

Bij LEGO® staat kwaliteit zonder compromissen voorop. Al sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Bovendien worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO® kun je dus altijd veilig en zorgeloos bouwen en spelen.

Verwen jezelf met deze fantastische LEGO® Ç€ Disney Binnenplaats van Anna's kasteel (43198) set en beleef de magie van Disney's Frozen 2 opnieuw in je eigen huis. Bestel vandaag nog en maak van je dromen werkelijkheid!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (02-04-2024) € 9.99 (13-07-2022) € 9.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008227

Kersttrui – volwassenen

foto van lego set5005816

LEGO® Gold Brick Crossbody Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.