Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Canvas Tote Bag 5005326

Draag al jouw favoriete spullen in stijl met de LEGO Canvas Tote Bag (set 5005326). Een must-have voor LEGO fans vanaf 3 jaar en ouder. Deze stoere en duurzame tas is perfect voor onderweg, met genoeg ruimte voor speelgoed, boeken en meer. Maak jouw outfit compleet en laat zien dat jij een echte LEGO fan bent!

Waar is LEGO Canvas Tote Bag 5005326 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005326
lego insiders punten icoon
163
punten

Ben jij klaar om al jouw favoriete spullen met stijl te dragen? Met de LEGO Canvas Tote Bag wordt elke dag een avontuur! Een geweldig cadeau voor kinderen en LEGO fans vanaf 3 jaar en ouder. Deze stoere tas is perfect voor een dagje strand, een bezoek aan vrienden of een middagje shoppen. De ruime hoofdcompartiment biedt genoeg plek voor speelgoed, boeken, spelletjes en nog veel meer. En als de tas leeg is, kan je hem moeiteloos opvouwen in zijn eigen binnenzak. Perfect voor onderweg en altijd binnen handbereik. Met het legozak nummer 5005326 wordt jouw stijl compleet! Laat zien dat je een echte LEGO fan bent met deze handige en duurzame tas. Ga voorbereid op pad en draag jouw spullen in stijl met de LEGO Canvas Tote Bag. Perfect voor jong en oud, deze tas is een must-have voor iedereen die van avontuur houdt. Maak je outfit compleet met deze coole LEGO tas en laat je creativiteit de vrije loop. Met genoeg ruimte voor al jouw essentials, kan je met deze tas alles aan. Kies voor kwaliteit en stijl met de LEGO Canvas Tote Bag en laat zien wie je echt bent. Met het legozak nummer 5005326 maak jij een statement en laat je zien dat LEGO meer is dan alleen bouwen. Ga voor de ultieme LEGO ervaring en maak van elke dag een avontuur met deze te gekke tas. Bereid je voor op eindeloos speelplezier en neem al jouw favoriete items overal mee naartoe met de LEGO Canvas Tote Bag. Laat jouw liefde voor LEGO zien en ga voor stijl met deze must-have tas. Maak een fashion statement met het legozak nummer 5005326 en laat de wereld zien dat jij een echte LEGO fan bent. Kies voor gemak en stijl met de LEGO Canvas Tote Bag en maak van elke dag een feestje!

Laatste update: 2024-04-01 11:59:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.