Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® jongensopberghoofd - groot 5005528

Met het LEGO jongensopberghoofd wordt opruimen een feestje. Deze vergrote versie van een LEGO minifiguurjongenshoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en biedt genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen. Je kunt de opbergdozen stapelen en ze zijn ook verkrijgbaar in een kleiner formaat. Naast functioneel is het opberghoofd ook een leuke decoratie voor je kamer. Bestel vandaag nog en maak van opruimen een feestje!

Waar is LEGO LEGO® jongensopberghoofd - groot 5005528 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005528
lego insiders punten icoon
172
punten

Opgeruimd staat netjes, en met dit grote LEGO jongensopberghoofd wordt opruimen een feestje! Niet alleen kun je hier al je speelgoed, LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen in opbergen, maar je zult ook zeker indruk maken op je vrienden en vriendinnen met deze stoere opbergdozen.

Dit opberghoofd is een vergrote versie van een LEGO minifiguurjongenshoofd en is gemaakt van duurzaam kunststof. Hierdoor gaat het lang mee en kun je er veel plezier van hebben. En het beste van alles? Je kunt deze opbergdozen stapelen! Dus als je veel spullen hebt, kun je gewoon meerdere opberghoofden stapelen en zo ruimte besparen. Hoe handig is dat?

Het opberghoofd is 27 cm hoog en heeft een diameter van 24 cm. Dit betekent dat er genoeg ruimte is om al je spullen in op te bergen. Of je nu je LEGO bouwwerken wilt opbergen, je schoolspullen geordend wilt houden of gewoon wat extra opbergruimte nodig hebt, dit opberghoofd is de perfecte oplossing.

En het wordt nog beter! Naast deze jongensversie van het opberghoofd, zijn er ook opberghoofden verkrijgbaar van een LEGO minifiguurmeisje. Dus als je een zusje hebt of gewoon een fan bent van LEGO minifiguurtjes, kun je er een verzameling van maken. En als je wat minder ruimte hebt, zijn er ook opberghoofden verkrijgbaar in een kleiner formaat.

Met dit LEGO jongensopberghoofd kun je niet alleen je spullen netjes opbergen, maar het is ook nog eens een leuke decoratie voor je kamer. Met zijn vrolijke gezicht en stoere uitstraling zal dit opberghoofd zeker de aandacht trekken. Het is een echte eyecatcher en een geweldige toevoeging aan je interieur.

En laten we eerlijk zijn, opruimen is niet altijd het leukste klusje. Maar met dit opberghoofd wordt het een stuk leuker. Je kunt al je spullen in de mond van het opberghoofd stoppen en zo zorgen dat je kamer er netjes uitziet. En als je vrienden en vriendinnen langskomen, kunnen ze niet anders dan onder de indruk zijn van jouw organisatorische skills.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog dit geweldige LEGO jongensopberghoofd en maak van opruimen een feestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30644

Klassieke auto

foto van lego set5007840

RETURN OF THE JEDI 40TH COLLECTIBLE

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.