Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De aanbieding van de gratis, exclusieve LEGO® Black Card-displaystandaard 5005747

Van 7 december tot en met 31 december 2018 krijg je bij VIP Black Card-bestellingen op shop.LEGO.com gratis de exclusieve LEGO Black Card-displaystandaard (setnummer 5005747). Deze aanbieding is geldig voor LEGO Star Wars-producten en beperkt tot één set per huishouden. De displaystandaard is een blikvanger voor jouw LEGO Star Wars-collectie en kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Het VIP-lidmaatschap biedt nog meer voordelen. Bestel snel, want op = op!

Waar is LEGO De aanbieding van de gratis, exclusieve LEGO® Black Card-displaystandaard 5005747 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005747
lego insiders punten icoon
37
punten

Ben jij een echte LEGO-fan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Van 7 december 2018 tot en met 31 december 2018 (of zolang de voorraad strekt), kun je profiteren van een geweldige aanbieding. Bij VIP Black Card-bestellingen op shop.LEGO.com ontvang je namelijk gratis de exclusieve LEGO Black Card-displaystandaard (setnummer 5005747). Hoe cool is dat?

Let op: deze aanbieding geldt alleen voor producten van LEGO Star Wars™. Dus als jij een fan bent van deze populaire franchise, is dit jouw kans om een uniek LEGO-item aan je verzameling toe te voegen. Helaas zijn Bricks & Pieces-bestellingen niet geldig voor deze aanbieding. Maar maak je geen zorgen, er zijn nog genoeg LEGO Star Wars-producten waaruit je kunt kiezen.

En er is meer! Deze aanbieding is beperkt tot één set per huishouden. Dus je kunt slechts één van deze exclusieve displaystandaarden bemachtigen. Maar wees gerust, we hebben ervoor gezorgd dat deze set de moeite waard is. Het is niet zomaar een standaard, maar een echte blikvanger voor jouw LEGO Star Wars-collectie.

Je kunt deze aanbieding niet combineren met andere kortingen, aanbiedingen of geschenken. Maar geloof ons, deze gratis LEGO Black Card-displaystandaard is al een geweldig cadeau op zich. Hij zorgt ervoor dat jouw LEGO Star Wars-creaties echt tot leven komen en de show stelen in jouw kamer.

Maar let op: mocht je besluiten om de in aanmerking komende LEGO-aankopen te retourneren voor een terugbetaling, dan moet je ook de gratis displaystandaard retourneren. We willen er namelijk zeker van zijn dat deze exclusieve item bij de juiste fans terechtkomt.

De totale aankoopwaarde wordt berekend na het inwisselen van VIP-punten. Dat betekent dat je niet alleen kunt genieten van de gratis LEGO Black Card-displaystandaard, maar ook nog eens VIP-punten kunt sparen voor toekomstige aankopen. Dubbel win!

Houd er rekening mee dat eventuele belastingen, extra verzendkosten en de waarde van gekochte cadeaubonnen niet worden meegerekend voor het totaal van de aankoop. Maar maak je geen zorgen, de LEGO Black Card-displaystandaard is nog steeds helemaal gratis voor jou.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Deze aanbieding is niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en bij incidentele verkoopevenementen. Dus zorg ervoor dat je jouw LEGO Black Card-displaystandaard bemachtigt via shop.LEGO.com. Daar kun je vertrouwen op een veilige en betrouwbare winkelervaring.

We willen ook benadrukken dat VIP Black Card-lidmaatschap vereist is om van deze aanbieding te profiteren. Maar maak je geen zorgen, het lidmaatschap biedt nog veel meer voordelen dan alleen deze geweldige aanbieding. Als VIP-lid geniet je het hele jaar door van exclusieve aanbiedingen, kortingen en nieuwe productlanceringen. Dus waar wacht je nog op?

Maar wees er snel bij, want deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk LEGO-fans kunnen genieten van deze exclusieve LEGO Black Card-displaystandaard. Dus wacht niet langer en plaats vandaag nog jouw VIP Black Card-bestelling op shop.LEGO.com.

Let op: de LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen. Dus zorg ervoor dat je geen moment mist en profiteer nu van deze geweldige aanbieding.

Word vandaag nog VIP Black Card-lid en ontvang de exclusieve LEGO Black Card-displaystandaard helemaal gratis! Voeg een vleugje LEGO Star Wars-magie toe aan jouw verzameling en maak indruk op al je vrienden en familie.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10763

Stephanie's huisje aan het meer

foto van lego set5007243

Notebook with Gel Pen – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.