Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lunch Set – Iconic Girl 5005770

Stap in de wereld van LEGO met deze vrolijke lunchset, bestaande uit een lunchbox en drinkfles. De lunchbox heeft een beweegbare verdeler om je eten gescheiden te houden en de drinkfles heeft een lekvrije tuit. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. Met de kleurrijke emoticon afbeeldingen van LEGO meisjes minifiguren maak je zeker indruk. Laat je passie voor bouwen zien, zelfs tijdens de lunchpauze!

Waar is LEGO Lunch Set – Iconic Girl 5005770 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005770
lego insiders punten icoon
97
punten

Maak elk lunchmoment een mini LEGO® feestje met deze LEGO 5005770 lunchset met een polypropyleen lunchbox en drinkfles, elk met kleurrijke LEGO meisje minifiguur emoticon afbeeldingen. De lunchbox bevat een beweegbare verdeler om de inhoud gescheiden te houden, terwijl de 390 ml drinkfles een siliconen tuit heeft die wordt bedekt door een half-transparante dop om deze schoon te houden wanneer deze niet in gebruik is.



Neem je lunch mee in stijl en laat je innerlijke LEGO meesterbouwer zien met deze unieke lunchset. De lunchbox en drinkfles zijn speciaal ontworpen met vrolijke kleuren en schattige LEGO meisje minifiguur emoticons om je dag op te fleuren. Of je nu naar school, naar het werk of gewoon onderweg bent, met deze lunchset ben je altijd klaar voor een LEGO avontuur!



De lunchbox biedt voldoende ruimte om al je favoriete snacks en broodjes mee te nemen. Met de handige beweegbare verdeler kun je je lunch georganiseerd houden en ervoor zorgen dat je eten niet met elkaar vermengt. Dus als je een apart vakje nodig hebt voor je fruit, groente of een andere traktatie, dan kun je dat gemakkelijk regelen. Je bent de baas over je lunch!



De bijpassende drinkfles is perfect om je dorst te lessen tijdens je LEGO avonturen. Met een inhoud van 390 ml heb je genoeg ruimte voor water, sap of je favoriete drankje. De siliconen tuit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt drinken zonder te morsen, terwijl de half-transparante dop ervoor zorgt dat de tuit schoon blijft wanneer je hem niet gebruikt. Geen gedoe meer met lekkende flessen in je tas!



Of je nu een fanatieke LEGO verzamelaar bent of gewoon dol bent op vrolijke en kleurrijke accessoires, deze LEGO 5005770 lunchset is een must-have voor iedereen die van LEGO houdt. De unieke emoticon afbeeldingen van de LEGO meisje minifiguren maken deze set extra speciaal en zorgen ervoor dat je opvalt tussen de menigte. Laat je passie voor bouwen zien, zelfs tijdens de lunchpauze!



Deze LEGO lunchset is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt de lunchbox en drinkfles gewoon afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser stoppen voor een grondige reiniging. Dit betekent dat je altijd een schone en frisse lunchset hebt, klaar voor je volgende LEGO avontuur.



Kortom, de LEGO 5005770 lunchset is de perfecte combinatie van functionaliteit en speelsheid. Met de kleurrijke emoticon afbeeldingen van de LEGO meisje minifiguren zul je zeker indruk maken op je vrienden en collega's. Het is niet zomaar een lunchset, het is een statement. Dus waar wacht je nog op? Ga naar buiten en beleef je eigen LEGO avontuur, met de LEGO 5005770 lunchset als je trouwe metgezel!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76241

Hulk mechapantser

foto van lego set5006588

Brick Bookrack – Bright Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.