Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heuptasje in de vorm van een rode LEGO® steen 5005839

Dit LEGO heuptasje is gemaakt van duurzame rode stof en heeft de vorm van een klassieke LEGO steen. Het heeft een hoofdvak en twee ritsvakjes aan de buitenkant om kleinere items in op te bergen. Het heuptasje heeft een handige gespsluiting en de band is verstelbaar. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is waterbestendig. Met dit heuptasje ben je altijd klaar voor avontuur!

Waar is LEGO Heuptasje in de vorm van een rode LEGO® steen 5005839 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005839
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben je een LEGO® liefhebber en wil je jouw spulletjes altijd dichtbij hebben? Dan is dit 5005839 heuptasje in de vorm van een rode LEGO steen perfect voor jou! Dit leuke en praktische tasje is gemaakt van duurzame rode stof en heeft de vorm van een klassieke LEGO steen van 1x2. Met dit heuptasje kun je jouw items overal mee naartoe nemen en ben je altijd klaar voor avontuur!

Het heuptasje heeft een hoofdvak waar je al je belangrijke spulletjes in kunt bewaren. Daarnaast heeft het ook nog twee ritsvakjes aan de buitenkant, verstopt in de noppen van de steen, waar je kleinere items snel kunt vinden. Nooit meer graaien in je tas naar je sleutels of telefoon, want met dit heuptasje heb je alles binnen handbereik!

Het tasje is voorzien van een handige gespsluiting, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt vast- en losmaken. De band van het tasje is zacht en kan op de juiste maat worden afgesteld, zodat je het kunt dragen zoals jij wilt. Of je nu je spulletjes om je middel wilt dragen of liever over je schouder, met dit heuptasje kan het allemaal. Zo heb je altijd je belangrijke items dichtbij en kun je volop genieten van je LEGO avonturen!

Het tasje is gemaakt van hoogwaardig materiaal van gerecycled PET, met een waterbestendige beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat je spulletjes goed beschermd zijn, zelfs als je per ongeluk in een regenbui terechtkomt. Daarnaast zijn alle materialen conform CPSIA en vrij van pvc, lood en ftalaten. Je kunt dus met een gerust hart jouw spulletjes in dit tasje bewaren.

Het heuptasje heeft de afmetingen van ruim 10 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 5 centimeter diep. Hierdoor is er genoeg ruimte voor al je essentials, zoals je sleutels, telefoon, portemonnee en meer. Of je nu op reis gaat, een dagje naar het pretpark of gewoon een dagje op stap, met dit heuptasje ben je altijd goed voorbereid.

Dus, ben jij een echte LEGO liefhebber en wil je altijd je belangrijke spulletjes dichtbij hebben? Dan is dit heuptasje in de vorm van een rode LEGO steen echt iets voor jou! Met zijn leuke en praktische design, verstelbare band en handige vakjes, is dit heuptasje perfect voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur. Bestel nu jouw heuptasje en neem jouw LEGO passie overal mee naartoe!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007243

Notebook with Gel Pen – Green

foto van lego set5007800

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.