Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Captain Marvel-poster 1 van 3 5005877

Ontvang bij aankoop van LEGO Marvel-producten ter waarde van minimaal €35 een gratis LEGO Captain Marvel-poster. VIP-members profiteren daarnaast van exclusieve kortingen en geschenken. Houd er rekening mee dat de aanbieding geldig is tot 2 mei 2019 en niet geldig is in bepaalde winkels. Wees er snel bij, want OP=OP!

Waar is LEGO LEGO® Captain Marvel-poster 1 van 3 5005877 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005877
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben je een fan van Marvel en LEGO? Dan hebben we goed nieuws voor jou! The LEGO Group en Marvel hebben namelijk de handen ineengeslagen voor een speciale samenwerking. Het resultaat? Drie exclusieve LEGO posters, waarvan je de eerste poster nu gratis kunt bemachtigen!

Met deze poster voeg je een uniek stuk toe aan je Marvel-verzameling. Beeld je eens in hoe cool het zou zijn om een aparte poster te hebben die volledig gebaseerd is op LEGO sets en minifiguren van je favoriete Marvel-personages. Deze kleurrijke scène is niet alleen spannend om naar te kijken, maar ook nog eens mooi vormgegeven.

Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van LEGO Marvel-producten ter waarde van minimaal €35, ontvang je de LEGO Captain Marvel-poster 1 van 3 helemaal gratis. Zo vul je niet alleen je verzameling aan, maar krijg je ook nog eens een prachtige poster cadeau. En het beste is dat je de drie posters kunt combineren tot één grote aparte poster. Hoe gaaf is dat?

Het enige wat je hoeft te doen is VIP-member te worden en je aankoop te doen via shop.LEGO.com, in een LEGO Store of telefonisch via de LEGO-catalogus. Maar wacht niet te lang, want deze aanbieding is geldig van 19-04-2019 t/m 02-05-2019, of zolang de voorraad strekt. Let op: de aanbieding geldt niet voor Bricks & Pieces-bestellingen.

Als VIP-member profiteer je niet alleen van deze geweldige aanbieding, maar ontvang je ook regelmatig exclusieve kortingen en geschenken. En het mooie is dat je eenvoudig VIP-punten kunt inwisselen voor korting op je aankopen. Zo spaar je niet alleen voor LEGO sets, maar geniet je ook van extra voordelen als VIP-member.

Wil je deze unieke LEGO Captain Marvel-poster niet missen? Zorg er dan voor dat je snel jouw aankoop doet van LEGO Marvel-producten ter waarde van minimaal €35. Houd er rekening mee dat het totaal van je aankoop wordt berekend na het inwisselen van VIP-punten. Ook belastingen en extra verzendkosten worden niet meegerekend voor het totaal van je aankoop. Wees er dus snel bij en voeg deze speciale LEGO poster toe aan je Marvel-verzameling.

Let op: de aanbieding is niet geldig in LEGOLAND parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en bij incidentele verkoopevenementen. En wees er snel bij, want OP=OP!

Dus, ben je klaar om je Avengers-avonturen naar een hoger niveau te tillen? Verzamel dan nu de LEGO Marvel-producten die je nodig hebt om in aanmerking te komen voor de gratis LEGO Captain Marvel-poster 1 van 3. Voeg deze coole poster toe aan je Marvel-verzameling en breng je favoriete personages tot leven in LEGO-formaat. Haal de superheld in jezelf naar boven en geniet van spannende avonturen met LEGO en Marvel!

© 2019 MARVEL.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80108

Tradities van Chinees nieuwjaar

foto van lego set5005353

LEGO CINCH BUCKET- RED

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.