Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Star Wars™ poster om te verzamelen ter ere van het 20-jarig bestaan 5005888

Vier 20 jaar LEGO® Star Wars™ met deze geweldige limited-edition poster! Hang deze 25 x 33 cm poster op in je kamer en geniet van iconische voertuigen uit het Star Wars universum, vastgelegd door de getalenteerde artiest Vesa Lehtimaki. Bestel nu, beperkte voorraad beschikbaar!

Waar is LEGO Star Wars™ poster om te verzamelen ter ere van het 20-jarig bestaan 5005888 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005888
lego insiders punten icoon
0
punten

Vier 20 jaar LEGO® Star Wars™ met deze geweldige limited-edition poster! Deze poster is een absolute must-have voor alle Star Wars fans, zowel jong als oud. Met een afmeting van 25 x 33 cm is deze poster het perfecte formaat om op te hangen aan de muur van je slaapkamer, kantoor of man cave.

Wat deze poster echt bijzonder maakt, zijn de kenmerkende afbeeldingen van enkele iconische voertuigen uit het Star Wars universum. Bewonder de Slave I™, Anakin’s Podracer™, Snowspeeder™, Clone Scout Walker™ en het Imperial Dropship™, allen prachtig vastgelegd door de getalenteerde artiest Vesa Lehtimaki.

Lehtimaki is geen onbekende in de wereld van LEGO en speelgoedfotografie. Zijn werk heeft zelfs de producenten van THE LEGO® MOVIE™ geïnspireerd en gebruikt voor de film. In 2015 publiceerde hij ook zijn LEGO® Star Wars™ fotoboek 'Small Scenes in a Big Galaxy', wat een internationaal succes werd in verschillende talen.

Deze poster is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waar collector's item. Slechts een gelimiteerd aantal exemplaren is beschikbaar, dus wees er snel bij voordat ze uitverkocht zijn! Of je nu een Star Wars fan bent die dol is op verzamelen, of gewoon op zoek bent naar een unieke decoratie voor je kamer, deze poster is de perfecte toevoeging aan je collectie.

Met zijn rijke kleuren en gedetailleerde illustraties brengt deze poster de spanning en avontuur van het Star Wars universum tot leven. Hang hem op en laat je meeslepen in het epische conflict tussen de Rebellen en de Duistere Kant. Of je nu de voorkeur geeft aan het besturen van de Clone Scout Walker™ of het vliegen met Anakin's Podracer™, met deze poster kan je je fantasie de vrije loop laten.

En vergeet niet dat deze poster een geweldig cadeau kan zijn voor andere Star Wars liefhebbers in je leven. Of het nu een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid is, deze limited-edition poster zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van elke Star Wars fan. Laat zien dat je om hen geeft en geef ze een cadeau waarmee ze hun passie voor Star Wars kunnen vieren.

Maak je dus klaar om 20 jaar LEGO® Star Wars™ te vieren met deze exclusieve poster. Haal het Star Wars universum naar je kamer en geniet van de opwinding en avontuur die deze legendarische saga te bieden heeft. Beperkte voorraad beschikbaar, dus bestel nu om teleurstelling te voorkomen! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007110

Wooden Picture Frame – Dark Oak

foto van lego set5006934

4-Stud Storage Brick – Cool Yellow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.