Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minifigure Lunch Set 5005892

Vier LEGO fans kunnen lunchtijd opvrolijken met de 5005892 Minifiguur Lunchset. Deze set bevat een stevige lunchbox en drinkfles met leuke emoticon graphics. De lunchbox heeft een verplaatsbare verdeler en clips om het deksel stevig vast te houden. De drinkfles heeft een dop voor hygiëne. De set is duurzaam en perfect voor zowel kinderen als volwassenen die een speelse touch aan hun dagelijkse routine willen toevoegen. Maak van lunchtijd een LEGO avontuur!

Waar is LEGO Minifigure Lunch Set 5005892 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005892
lego insiders punten icoon
97
punten

Vrolijk LEGO® fans op tijdens lunchtijd met deze gave 5005892 Minifiguur Lunchset. Een geweldig cadeau-idee voor jongens en meisjes die dol zijn op de leuke emoticon graphics van de minifiguren. De LEGO Iconische lunchbox en drinkfles zijn niet alleen stevig, maar ook praktisch. De drinkfles heeft een dop voor hygiëne wanneer hij niet in gebruik is. Er zit een verplaatsbare verdeler in de lunchbox om verschillende voedingsmiddelen te scheiden en gemakkelijk te openen clips houden het deksel stevig vast om de inhoud vers te houden. Het deksel kan ook dienen als een handig bord voor een vrolijke lunch, helemaal in LEGO stijl!



Deze lunchset is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die graag een beetje speelsheid toevoegen aan hun dagelijkse routine. Zeg maar dag tegen saaie plastic lunchboxen en verwelkom plezierige LEGO avonturen tijdens het middagmaal. Met deze set breng je de wereld van bouwen en spelen naar de lunchpauze!



De vrolijke emoticon graphics op de lunchbox en drinkfles geven een leuke draai aan het traditionele ontwerp. Elke keer dat je je lunch tevoorschijn haalt, kun je genieten van de bekende gezichten van LEGO minifiguren die je eraan herinneren om elke hap met een glimlach te nemen. Het voelt alsof je een klein feestje hebt elke keer dat je de lunch opent!



De duurzame materialen zorgen ervoor dat deze lunchset lang meegaat, ongeacht hoe intensief je hem gebruikt. Of je hem nu meeneemt naar school, werk of een dagje uit, je kunt erop vertrouwen dat je lunch veilig en vers blijft. De clip sluitingen zorgen ervoor dat het deksel stevig op zijn plaats blijft, zodat er geen ongelukken gebeuren in je tas.



Binnenin de lunchbox vind je een handige beweegbare verdeler. Dit betekent dat je verschillende soorten voedsel kunt scheiden en mengen, afhankelijk van je voorkeuren. Neem bijvoorbeeld je boterhammen, fruit en snacks mee zonder dat ze door elkaar komen te liggen. Zo blijven ze vers en smakelijk tot lunchtijd.



De drinkfles is ideaal voor onderweg. Met zijn handige dop kun je ervoor zorgen dat er geen vloeistoffen lekken terwijl je onderweg bent. Of je nu water, sap of een verfrissend drankje meeneemt, je hebt altijd een handige en hygiënische manier om te drinken.



Bovendien heeft het deksel van de lunchbox nog een bonusfunctie. Het kan namelijk worden gebruikt als een handig bord! Bouw je eigen LEGO toren van boterhammen, gesneden groenten en ander voedsel direct op het deksel. Het is een creatieve en speelse manier om van je lunch te genieten. Voor degenen die van multitasken houden, kun je zelfs bouwen en eten tegelijkertijd!



Kortom, deze 5005892 Minifiguur Lunchset is een absolute must-have voor LEGO fans van alle leeftijden. Jongeren zullen verheugd zijn met de vrolijke emoticon graphics en het plezier dat ze elke dag meenemen naar school. Volwassenen kunnen een beetje speelsheid toevoegen aan hun dagelijkse routine en genieten van een vrolijke lunchpauze. Waar wacht je nog op? Maak van lunchtijd een LEGO avontuur met deze fantastische lunchset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006918

8-Stud Storage Brick – Light Blue

foto van lego set5007725

LEGO CITY WRAPPING PAPER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.