Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset 5005906

Moedig LEGO® fans aan om hun kamer op een speelse en praktische manier op te ruimen met de 5005906 Rode, blauwe en gele ophanghakenset. De set bevat drie grote LEGO-noppen in verschillende kleuren en maten, waardoor kinderen hun eigen unieke combinaties kunnen maken. Deze ophanghaken zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel en kunnen gebruikt worden in verschillende ruimtes in huis. Bestel nu en maak van jouw kamer een LEGO-paradijs!

Waar is LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset 5005906 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005906
lego insiders punten icoon
112
punten

\begin{otherlanguage}{nl}
Moedig LEGO® fans aan om hun kamer op een speelse manier netjes te houden met deze iconische 5005906 Rode, blauwe en gele ophanghakenset! Met deze drie ophanghaken, vermomd als enorme, kleurrijke LEGO-noppen, zullen kinderen met plezier alles ophangen wat maar los rondzwerft in huis, zoals hun jas, badjas, tas en wat dan ook! Deze muurversieringen zijn dus niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk voor elke kinderkamer.

Deze ophanghakenset bevat drie grote noppen in drie verschillende maten en drie verschillende kleuren: klein (geel), medium (blauw) en groot (rood). Hierdoor kunnen kinderen hun eigen unieke combinaties maken en hun kamer helemaal naar hun eigen smaak inrichten. De universele bevestigingshaak aan de achterkant van elke nop is geschikt voor allerlei soorten schroeven, waardoor ze gemakkelijk op elke muur bevestigd kunnen worden. (Schroeven niet inbegrepen.)

Deze ophanghakenset is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Kinderen kunnen hun spullen nu gemakkelijk en georganiseerd opbergen. Geen rondslingerende jassen meer op de grond of stoelen, maar netjes opgehangen aan de LEGO-noppen aan de muur. Dit zorgt voor een opgeruimde en overzichtelijke kamer.

De noppen hebben verschillende diameters, waardoor kinderen kunnen variëren in de grootte en het gewicht van de spullen die ze willen ophangen. De kleine nop is 4 cm in diameter, de medium nop is 7 cm in diameter en de grote nop is 9 cm in diameter. Hierdoor kunnen zowel lichte als zware spullen gemakkelijk worden opgehangen.

Deze ophanghakenset is niet alleen geschikt voor kinderkamers, maar kan ook worden gebruikt in andere ruimtes in huis. Hang ze op in de hal voor het ophangen van sleutels en tassen, in de badkamer voor het ophangen van handdoeken en badjassen, of in de keuken voor het ophangen van keukengerei. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast het praktische aspect, brengen deze LEGO-noppen ook een speels en kleurrijk element in elke ruimte. Kinderen zullen genieten van de vrolijke uitstraling en van het feit dat ze hun LEGO-obsessie nu ook in andere delen van het huis kunnen tonen. De noppen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn makkelijk schoon te maken.

Met deze ophanghakenset kunnen kinderen hun eigen creativiteit en organisatietalent ontwikkelen. Ze kunnen zelf bepalen welke spullen ze willen ophangen en hoe ze dit willen doen. Hierdoor wordt opruimen een leuke en interactieve activiteit.

Dus, ben jij een LEGO-fan die zijn kamer netjes wil houden? Of ben je op zoek naar een unieke en speelse manier om je spullen op te bergen? Dan is deze 5005906 Rode, blauwe en gele ophanghakenset perfect voor jou! Bestel hem nu en maak van jouw kamer een LEGO-paradijs!

Keywords: LEGO, ophanghakenset, kinderkamer, speels, praktisch, organisatie, kleurrijk, creativiteit, opbergen, duurzaam, LEGO-paradijs.

\end{otherlanguage}

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854146

Cookie Monster Key Chain

foto van lego set5006786

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.