Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Set van 12 gelpennen 5005964

Laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO® 5005964 set van 12 gelpennen. Met onbegrensde creatieve mogelijkheden, bevestigbaarheid aan andere LEGO-schrijfwaren en personaliseerbare functies met LEGO-stenen en -minifiguren, is deze set perfect voor kinderen en volwassenen. Met een handig formaat en een punt van 0,7 mm, kun je nauwkeurig schrijven en tekenen. Ideaal voor terug naar school of gewoon om overal mee naartoe te nemen. Bestel nu en start met creëren!

Waar is LEGO Set van 12 gelpennen 5005964 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005964
lego insiders punten icoon
187
punten

Laat je creativiteit tot leven komen met deze geweldige LEGO® 5005964 set van 12 gelpennen! Deze pennen zijn niet zomaar gewone pennen, ze kunnen worden gevuld en hebben zelfs ingebouwde LEGO®-tegels van 1x4, waardoor je ze aan elkaar of aan andere LEGO-schrijfwaren kunt bevestigen. Hoe cool is dat?!

Deze set is niet alleen een fantastisch cadeau, maar ook perfect voor terug naar school. Het is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Met deze pennen kun je niet alleen geweldig schrijven, maar ook prachtige tekeningen maken. En het beste van alles is dat je ze een persoonlijk tintje kunt geven door je eigen LEGO-stenen en minifiguren eraan toe te voegen. Jouw unieke creatie!

Deze set bevat maar liefst 12 navulbare gelpennen in verschillende kleuren. Zo heb je de keuze uit lichtpaars, lichtrood, lichtoranje, lichtgeel, lichtgroen, donkergroen, azuurblauw, lichtblauw, lila, roodbruin, zwart en steengrijs. Met al deze kleuren zijn de creatieve mogelijkheden echt eindeloos!

Elke pen heeft een punt van 0,7 mm, waardoor je heel precies kunt schrijven en tekenen. Daarnaast heeft elke pen een afneembare dop en natuurlijk de coole ingebouwde LEGO®-tegels. Je kunt de pennen aan elkaar klikken of aan andere LEGO®-schrijfwaren, wat het schrijven en tekenen nog leuker maakt. En vergeet niet dat je ze nog specialer kunt maken door er LEGO-stenen of -minifiguren aan te bevestigen. Dat maakt jouw creatie echt uniek!

De pennen zijn ruim 15 cm lang, waardoor ze perfect in je hand passen. Ze zijn superhandig om mee te nemen naar school, naar je werkplek of gewoon thuis. Of je nu aantekeningen wilt maken, een verhaal wilt schrijven of gewoon lekker wilt tekenen, deze pennen zijn er perfect voor. En met de LEGO®-tegels eraan bevestigd, zul je zeker de aandacht trekken van je vrienden en collega's.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verbeelding de vrije loop en maak de mooiste creaties met deze geweldige LEGO® 5005964 set van 12 gelpennen. Wie zei dat schrijven en tekenen saai was? Met deze pennen wordt het een avontuur vol kleuren en LEGO-plezier! Bestel nu en start met creëren.

[[SEO]]
- LEGO® 5005964 set van 12 gelpennen: Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste kunstwerken met deze geweldige set van 12 gelpennen. Perfect voor kinderen en volwassenen!
- Onbegrensde creatieve mogelijkheden: Met maar liefst 12 navulbare pennen in verschillende kleuren, kun je eindeloos schrijven, tekenen en je verbeelding tot leven brengen.
- Bevestigbaar aan andere LEGO-schrijfwaren: Maak je schrijfervaring nog leuker door de pennen aan elkaar te klikken of aan andere LEGO-schrijfwaren te bevestigen.
- Personaliseerbaar met LEGO-stenen en -minifiguren: Geef deze pennen een persoonlijk tintje door je eigen LEGO-stenen en minifiguren eraan toe te voegen. Jouw unieke creatie!
- Handig formaat: Met een lengte van ruim 15 cm zijn deze pennen perfect om overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor op school, op het werk of gewoon thuis.
- Punt van 0,7 mm: Schrijf en teken met precisie dankzij de fijne punt van 0,7 mm. Maak prachtige details en laat je kunstwerken echt tot leven komen.
- Terug naar school: Deze set is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook perfect voor terug naar school. Laat je vrienden en klasgenoten versteld staan met jouw coole LEGO-pennen!
- Bestel nu en start met creëren: Waar wacht je nog op? Bestel deze set vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop. Maak de mooiste creaties met LEGO® 5005964!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71303

Ikir Schepsel van het Vuur

foto van lego set5005543

2x4 blauw bagagelabel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.