Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belgian Patent LEGO Elements 1963 5005996

Ontdek de exclusieve LEGO Originals art prints, verkrijgbaar voor VIP-leden. Deze prachtige kunstafdrukken zijn perfect om in te lijsten en geven jouw LEGO-collectie een unieke touch. Bij aankoop ontvang je een promotiecode waarmee je kunt besparen op je volgende aankoop op LEGO.com. Als VIP-lid kun je ook profiteren van verminderde of zelfs gratis verzendkosten. Bezoek onze website voor meer informatie en word vandaag nog een VIP-lid van LEGO Originals.

Waar is LEGO Belgian Patent LEGO Elements 1963 5005996 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005996
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO Originals! We hebben onze weg gebaand naar de verborgen schatten van het LEGO-archief en hebben daar een schat aan ongeziene technische tekeningen ontdekt. En nu hebben we die omgetoverd tot prachtige kunstafdrukken die exclusief verkrijgbaar zijn voor onze VIP-leden.

Dit is een kans om jouw liefde voor LEGO naar een hoger niveau te tillen. Met onze LEGO Originals art prints kun je pronken met je passie voor bouwen en design. Deze prints zijn perfect om in te lijsten en aan de wereld te laten zien. Of je ze nu in je slaapkamer, woonkamer of zelfs op kantoor hangt, je zult zeker indruk maken op iedereen die ze ziet.

De afmetingen van onze LEGO Originals art prints zijn 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch), waardoor ze een opvallende aanvulling zijn op elk interieur. De gedetailleerde technische tekeningen zijn zorgvuldig geselecteerd uit ons enorme archief en zijn nu beschikbaar om jouw LEGO-collectie een unieke touch te geven. Of je nu een fervent bouwer, een verzamelaar of gewoon een liefhebber bent, deze kunstafdrukken zijn een must-have voor elke LEGO-fan.

En het beste van alles is dat je bij aankoop van een LEGO Originals art print ook een promotiecode ontvangt. Deze code is inwisselbaar bij je volgende aankoop op LEGO.com en geeft je de mogelijkheid om nog meer LEGO-plezier te beleven. Of je nu een nieuwe set wilt bouwen, je collectie wilt uitbreiden of gewoon wat accessoires nodig hebt, deze code geeft je de kans om te krijgen wat je wilt en tegelijkertijd geld te besparen.

We weten dat verzendkosten soms een domper kunnen zijn op het online winkelen, maar maak je geen zorgen! We hebben aan alles gedacht. Voor VIP-leden zoals jij kunnen we de verzendkosten voor je verminderen of zelfs volledig wegnemen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten, want we willen er zeker van zijn dat je de beste LEGO-ervaring hebt.

Wil je meer informatie over onze LEGO Originals art prints en de VIP-voordelen? Bezoek dan onze website op https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms. Hier vind je alles wat je moet weten over onze exclusieve collectie, de VIP-voordelen en nog veel meer. We hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd zult hebben bij LEGO Originals, dus kom snel langs en ontdek wat we voor jou in petto hebben.

We hopen je snel te mogen verwelkomen als VIP-lid van LEGO Originals. Verwen jezelf met onze prachtige art prints en geef je liefde voor LEGO een nieuwe dimensie. Met LEGO Originals kun je je passie tonen, je creativiteit uiten en een blijvende indruk maken op iedereen om je heen. Dus wacht niet langer en geef je LEGO-collectie de upgrade die het verdient.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70402

Aanval op de uitkijktoren

foto van lego set40524

Zonnebloemen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.