Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO French Patent LEGO DUPLO Brick 1968 5005998

De LEGO set 5005998 bevat exclusieve technische tekeningen die zijn omgetoverd tot LEGO Originals kunstafdrukken. Deze prints zijn alleen beschikbaar voor VIP-leden en zijn perfect om in te lijsten. Als VIP-lid krijg je ook toegang tot exclusieve evenementen en de mogelijkheid om unieke LEGO-producten te kopen. Word vandaag nog VIP-lid en voeg deze unieke kunstafdrukken toe aan je LEGO-verzameling! Meld je aan op https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms.

Waar is LEGO French Patent LEGO DUPLO Brick 1968 5005998 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005998
lego insiders punten icoon
75
punten

In ons LEGO-universum hebben we een bijzondere schat opgegraven: de LEGO set 5005998! Deze set bevat exclusieve technische tekeningen die nog nooit eerder zijn vertoond. En we hebben ze omgetoverd tot LEGO Originals kunstafdrukken. Maar let op, deze prints zijn alleen beschikbaar voor VIP-leden en ze zijn perfect om in te lijsten en aan de wereld te laten zien!

Als je deze set bestelt, ontvang je een promotiecode die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop op LEGO.com. Houd er rekening mee dat er mogelijk verzendkosten in rekening worden gebracht. Maar dat is het helemaal waard, want je krijgt een uniek stukje LEGO-geschiedenis in handen!

De afmetingen van de kunstafdrukken zijn 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch), wat betekent dat ze perfect passen in een standaard fotolijst. Je kunt ze ophangen aan je slaapkamer- of kantoormuur, of zelfs cadeau geven aan een LEGO-fan die je kent. Deze prints zijn een geweldige manier om je liefde voor LEGO te tonen en een vleugje nostalgie toe te voegen aan je ruimte.

Als VIP-lid profiteer je van exclusieve voordelen en privileges, en deze LEGO Originals kunstafdrukken zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze zijn gemaakt met veel zorg en aandacht voor detail, zodat ze de originele technische tekeningen tot leven brengen. Het is alsof je een kijkje neemt achter de schermen van het LEGO-creatieproces.

Maar dat is nog niet alles! Als VIP-lid word je ook uitgenodigd voor exclusieve evenementen en heb je de mogelijkheid om unieke LEGO-producten te kopen voordat ze verkrijgbaar zijn voor het grote publiek. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe releases en ontvangt regelmatig speciale aanbiedingen. Het is een geweldige manier om deel uit te maken van de LEGO-community en je passie voor bouwen te delen met gelijkgestemde fans.

Dus waar wacht je nog op? Word vandaag nog VIP-lid en krijg toegang tot deze fantastische LEGO Originals kunstafdrukken. Ze zijn een waardevolle en unieke toevoeging aan je LEGO-verzameling. Koop ze voor jezelf of geef ze cadeau aan een vriend of familielid die dol is op LEGO. Met dit exclusieve VIP-voordeel geef je je liefde voor LEGO een extra dimensie!

Voor meer informatie en om je aan te melden als VIP-lid, ga naar: https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms. Ontdek de voordelen van het VIP-lidmaatschap en zorg ervoor dat je geen enkele exclusieve LEGO-ervaring mist. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze VIP-community en samen te bouwen aan fantastische herinneringen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006933

4-Stud Storage Brick – Dark Gray

foto van lego set5008035

LEGO Play Unstoppable sticker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.