Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO German Patent LEGO Toy Car 1963 5006006

De LEGO set 5006006 is een exclusieve LEGO Originals kunstprint die beschikbaar is voor VIP-leden. De print is gebaseerd op nooit eerder vertoonde technische tekeningen uit het LEGO-archief en is een uniek kunstwerk dat nergens anders te vinden is. Als VIP-lid ontvang je een promotiecode voor korting op je volgende aankoop op LEGO.com en de prints zijn perfect om in te lijsten en tentoon te stellen. Meld je vandaag nog aan als VIP-lid!

Waar is LEGO German Patent LEGO Toy Car 1963 5006006 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006006
lego insiders punten icoon
75
punten

Ik heb zojuist een duik genomen in het LEGO-archief om een ​​aantal technische tekeningen op te graven die nog nooit eerder zijn gezien en die ik heb omgetoverd tot LEGO Originals kunstwerken. Deze prints zijn exclusief voor VIP-leden en zijn ideaal om in te lijsten en aan de wereld te laten zien. De afmetingen zijn 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch). Als VIP-lid ontvang je een promotiecode voor dit item. Deze code is inwisselbaar bij je volgende aankoop op LEGO.com. Mogelijk gelden er verzendkosten. Voor meer informatie kun je terecht op: https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms.

Bij LEGO draait alles om creativiteit en plezier! We hebben altijd de meest fantastische bouwsets en nu hebben we iets speciaals voor jullie - LEGO Originals art prints. Deze zijn gebaseerd op nooit eerder vertoonde technische tekeningen uit onze archieven. Het zijn ware kunstwerken die je nergens anders zult vinden.

Onze LEGO Originals art prints zijn nu beschikbaar voor VIP-leden, dus als je nog geen VIP-lid bent, is dit hét moment om je aan te melden! Als VIP-lid krijg je exclusieve toegang tot speciale producten en aanbiedingen, en nu kun je een van deze unieke kunstwerken aan je collectie toevoegen.

De afmetingen van de LEGO Originals art prints zijn 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch), wat perfect is om ze in te lijsten en op te hangen in je kamer, kantoor of waar je maar wilt! Deze unieke prints zijn een geweldige manier om je liefde voor LEGO te tonen aan de wereld. Of je nu een volwassene bent die nostalgie voelt bij het zien van de klassieke LEGO-ontwerpen, of een jongere bouwer die geïnspireerd wordt door de technische tekeningen, deze LEGO Originals art prints zijn geschikt voor alle leeftijden.

Als je een LEGO VIP-lid bent, ontvang je een speciale promotiecode waarmee je korting krijgt op je volgende aankoop op LEGO.com. Hiermee wordt het nog leuker om een LEGO Originals art print in handen te krijgen! We weten dat verzendkosten soms een domper kunnen zijn, maar we willen wel dat je snel van je LEGO Originals art print kunt genieten. Dus zorg ervoor dat je die promotiecode gebruikt bij het afrekenen om verzendkosten te besparen.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan als VIP-lid en krijg toegang tot deze exclusieve LEGO Originals art prints. Als je een fan bent van LEGO, is dit echt een must-have item. Verfraai je kamer, creëer een geweldige sfeer op kantoor of geef het cadeau aan een vriend die ook dol is op LEGO. Wat je ook doet, deze LEGO Originals art prints zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Ga naar https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms voor meer informatie en om je aan te melden als VIP-lid. We hebben beperkte voorraad, dus wacht niet te lang en mis deze kans niet. LEGO Originals art prints - een perfecte mix van nostalgie, creativiteit en plezier. Bestel vandaag nog en maak je LEGO-collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006932

4-Stud Storage Brick – Pink

foto van lego set5007158

Lego Tin Sign: RTW

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.