Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Japanese Patent LEGO DUPLO Brick 1968 5006007

Ben je een LEGO-fan? Bekijk dan de exclusieve LEGO Originals kunstwerken, gemaakt van technische tekeningen. Deze gedetailleerde art prints zijn perfect om in te lijsten en te laten zien aan de wereld. Als VIP-lid ontvang je ook een promotiecode voor je volgende aankoop op LEGO.com. Verrijk je collectie en laat je passie voor LEGO zien met deze unieke prints! Bezoek onze website voor meer informatie.

Waar is LEGO Japanese Patent LEGO DUPLO Brick 1968 5006007 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006007
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je dol op LEGO en wil je je liefde voor dit iconische speelgoed graag aan de wereld laten zien? Dan hebben we iets speciaals voor jou! We zijn diep in onze LEGO-archieven gedoken en hebben een aantal nog nooit eerder vertoonde technische tekeningen gevonden. En we hebben ze omgetoverd tot unieke LEGO Originals kunstwerken. Deze zijn exclusief verkrijgbaar voor VIP-leden en zijn perfect om in te lijsten en aan de wereld te laten zien.

Deze LEGO Originals art prints zijn gemaakt op hoogwaardig papier en hebben een afmeting van 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch). Ze zijn gedetailleerd, kleurrijk en geven een bijzonder kijkje in de technische kant van LEGO. Of je nu een tiener bent die gek is op techniek en innovatie, of een volwassene die nostalgisch wordt van de LEGO-sets van vroeger, deze art prints zullen zeker indruk maken.

Maar dat is niet alles! Als je deze LEGO set koopt, ontvang je ook een exclusieve promotiecode die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop op LEGO.com. Zo kun je nog meer LEGO-plezier beleven en je collectie uitbreiden. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk verzendkosten van toepassing zijn.

Ben je benieuwd naar meer informatie over deze LEGO Originals art prints en de VIP-voorwaarden? Bezoek dan onze website: https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms. Hier vind je alles wat je moet weten voordat je je aankoop doet.

Wat maakt deze LEGO set zo bijzonder? Behalve dat het een exclusieve VIP-aanbieding is, zijn de LEGO Originals art prints een unieke manier om je passie voor LEGO te tonen. Hang ze op je slaapkamer, studeerkamer of zelfs in de woonkamer en geniet elke dag van de schoonheid en de details van deze kunstwerken.

Of je nu al jaren fan bent van LEGO of pas net begint met het verzamelen van sets, deze art prints bieden iets nieuws en unieks. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldige manier om je persoonlijkheid en creativiteit te uiten. Ze kunnen dienen als inspiratie voor je eigen LEGO-creaties of gewoon als decoratie voor je kamer.

Als VIP-lid krijg je altijd als eerste toegang tot exclusieve LEGO-aanbiedingen en evenementen. Het is onze manier om onze trouwste fans te bedanken voor hun steun. We waarderen het dat je deel uitmaakt van de LEGO-gemeenschap en we hopen dat je veel plezier beleeft aan deze speciale LEGO Originals art prints.

Wacht niet langer en bestel nu jouw LEGO Originals art prints. Voeg ze toe aan je LEGO-collectie en laat de wereld zien hoeveel je houdt van dit tijdloze speelgoed. Vergeet niet dat deze aanbieding exclusief is voor VIP-leden, dus zorg ervoor dat je lid bent en mis deze unieke kans niet!

Ontdek de verborgen technische kant van LEGO en geef je huis een vleugje originaliteit en speelsheid met deze LEGO Originals art prints. Bestel ze vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006789

Gift with purchase

foto van lego set5007789

Best Friend Notebook

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.