Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vergrendelbaar notitieboekje met gelpen 5006057

Houd je van LEGO en wil je belangrijke details bijhouden? Dan is dit LEGO-notitieboekje (5006057) perfect! Het heeft 352 pagina's gelinieerd papier, LEGO-noppen details op de voor- en achterzijde en wordt geleverd met een gelpen. Met een handige elastiekband en handzaam formaat is het ideaal voor notities onderweg. Bestel nu en laat de LEGO-fan in jouw leven in stijl aantekeningen maken!

Waar is LEGO Vergrendelbaar notitieboekje met gelpen 5006057 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006057
lego insiders punten icoon
127
punten

Houdt jouw LEGO® fan van het bijhouden van belangrijke details in het leven? Dan is dit iconische LEGO-notitieboekje (5006057) het perfecte cadeau! Met maar liefst 352 pagina's gelinieerd schrijfpapier en LEGO-noppen details op zowel de voor- als achterzijde, is dit boekje niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het boekje geleverd met een LEGO-gelpen met noppen, die veilig aan de voor- en achterkant van het boekje bevestigd kunnen worden om het goed dicht te houden. Dankzij de handige elastiekband kun je pagina's markeren of het boekje zelfs dicht houden zonder de gelpen.

Met dit gelinieerde notitieboekje kan de LEGO-fan in jouw leven altijd en overal notities bijhouden. Of het nu gaat om het maken van aantekeningen tijdens school, het schrijven van verhalen of gewoon het noteren van belangrijke gedachten, dit boekje is dé ideale metgezel. Met 352 pagina's biedt het boekje meer dan genoeg ruimte om al die creatieve ideeën vast te leggen. Bovendien zijn de noppen details van LEGO een geweldige toevoeging die het boekje nog mooier maken.

De bijgeleverde LEGO-gelpen met 1x4 plaat en tegel is niet alleen handig om de pagina's bij elkaar te houden, maar zorgt er ook voor dat je altijd een pen bij de hand hebt. Met een medium punt van 0.7mm kun je comfortabel schrijven en tekenen. Het beste van alles is dat de pen veilig aan het boekje kan worden bevestigd, zodat je nooit meer naar een pen hoeft te zoeken.

Dankzij de elastiekband in het boekje heb je altijd een handige bladwijzer bij de hand. Steek de band tussen de pagina's en je vindt altijd gemakkelijk je notities terug. Daarnaast kan de elastiekband ook om het boekje heen worden gewikkeld om het goed dicht te houden. Zo blijven al jouw notities veilig en beschermd!

Het LEGO-notitieboekje heeft een handig formaat van ongeveer 15 cm aan alle vier zijden. Hierdoor kun je het gemakkelijk meenemen in je tas of rugzak, zodat je altijd en overal klaar bent om iets op te schrijven. Of je nu onderweg bent, op school zit of gewoon thuis ontspant, dit notitieboekje is de perfecte metgezel voor elke LEGO-fan.

Kortom, als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een LEGO-liefhebber, dan is dit notitieboekje precies wat je nodig hebt. Met 352 pagina's gelinieerd papier, LEGO-noppen details, een handige LEGO-gelpen en een elastiekband, is dit boekje helemaal compleet. Of je nu jong of oud bent, dit notitieboekje zal zeker de aandacht trekken en je creativiteit stimuleren. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat jouw LEGO-fan de belangrijke details van het leven bijhouden in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853900

LEGO® 4x4 Brick Magnets

foto van lego set5006929

4-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.