Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – geel 5006170

Met de LEGO opbergsteen met 4 noppen en één lade kun je al je spullen handig op één plek bewaren. De opbergsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van duurzaam kunststof. Hij heeft een uitneembare lade en kan gestapeld worden met andere LEGO opbergdozen. Bestel nu en geniet van een georganiseerd en opgeruimd huis!

Waar is LEGO Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – geel 5006170 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006170
lego insiders punten icoon
240
punten

Ben je het ook zo zat dat je op zoek moet naar je speelgoed, LEGO® stenen, kantoorbenodigdheden en andere spulletjes? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Met de LEGO opbergsteen met 4 noppen en één lade kun je al je spullen handig op één plek bewaren. En het beste is, je kunt deze opbergsteen overal plaatsen! Of het nu op je bureau, op een plank of gewoon op de grond is, jij bepaalt waar je jouw opbergsteen neerzet. En met de grote LEGO noppen kun je zelfs meerdere opbergstenen op elkaar stapelen. Hoe cool is dat?

Deze stapelbare opbergsteen is niet alleen praktisch, maar ook nog eens super stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd wel een opbergsteen die past bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van felgeel, helderrood of stoer blauw, met deze opbergstenen geef je elke kamer of kantoorruimte een vrolijk tintje.

Maar laten we het ook even hebben over de handige functies van deze opbergsteen. Ten eerste is hij gemaakt van duurzaam kunststof, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Daarnaast heeft hij een uitneembare lade, waardoor je je spullen nog makkelijker kunt organiseren. Geen gezoek meer naar dat ene kleine LEGO blokje, want met deze opbergsteen houd je alles keurig op zijn plek.

En het wordt nog beter! Dankzij de grote LEGO noppen bovenop de opbergsteen kun je hem eenvoudig combineren met andere LEGO opbergdozen met lade. Zo kun je jouw verzameling opbergstenen steeds verder uitbreiden en creëer je een unieke en praktische opbergoplossing.

De afmetingen van deze opbergsteen zijn ongeveer 18 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je spullen netjes op te bergen. De opbergsteen past perfect op je bureau, zodat je altijd alles bij de hand hebt tijdens het studeren of werken. Maar ook in je slaapkamer, speelkamer of keuken komt deze opbergsteen goed van pas.

Ben jij ook klaar met de rommel in je kamer? Bestel dan nu de LEGO opbergsteen met 4 noppen en één lade en geniet van een georganiseerd en opgeruimd huis. En vergeet niet, met de verschillende kleuren waarin deze opbergstenen verkrijgbaar zijn, geeft het ook nog eens een speels en vrolijk tintje aan elke ruimte.

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw LEGO opbergsteen op onze website. Voor je het weet, ben jij de trotse eigenaar van een super handige en stijlvolle opbergoplossing. En wie weet, misschien ben je straks wel zo enthousiast dat je jouw vrienden en familie ook wilt laten kennismaken met deze geweldige opbergsteen. Dus zeg maar dag tegen die rommelige kamer en hallo tegen een georganiseerd paradijs met LEGO opbergstenen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76092

Mighty Micros: Batman™ vs. Harley Quinn™

foto van lego set40423

Halloween wagentocht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.