Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Magneetset – rood 5006174

Trek de aandacht met deze LEGO magneetset bestaande uit 2 magneten in de vorm van LEGO platen. Perfect voor het ophangen van tekeningen en belangrijke herinneringen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, gemaakt van hoogwaardig materiaal en sterk genoeg om alles stevig op hun plaats te houden. Geschikt voor jong en oud. Bestel nu!

Waar is LEGO Magneetset – rood 5006174 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006174
lego insiders punten icoon
60
punten

Trek de aandacht van iedereen met deze supercool LEGO® magneetset! Deze set bestaat uit twee magneten in de vorm van LEGO platen. Eén magneet is een 1x1 ronde plaat en de andere is een 1x1 vierkante plaat. Deze handige en opvallende magneten zijn perfect om tekeningen, ansichtkaarten, lijstjes en belangrijke herinneringen aan op te hangen.

Met deze magneetset kun je helemaal losgaan! Plak je favoriete tekeningen en ansichtkaarten eenvoudig aan de magneten. Of gebruik ze om belangrijke boodschappenlijstjes en herinneringen op te hangen, zodat je ze nooit meer vergeet. Deze magneten zijn niet alleen praktisch, maar ook erg leuk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt ze mixen en matchen voor een unieke look. Je kunt ze zelfs verzamelen en een hele verzameling magneten maken!

Deze magneetset is het perfecte cadeau voor LEGO fans van 3 jaar en ouder. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Het zal zeker de creatieve kinderen en LEGO liefhebbers van alle leeftijden verrassen. Met deze magneten kun je eindeloos creatief zijn en je eigen persoonlijke stijl laten zien.

De magneten zijn klein van formaat maar vallen zeker op. Elke magneet is ongeveer 4 cm breed, dus ze passen makkelijk op elk magnetisch oppervlak. Hang ze op je koelkast, magneetbord, of waar je maar wilt. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt je eigen unieke combinatie maken die bij je stijl past. Of je kunt ze zelfs cadeau doen aan een vriend of vriendin die ook dol is op LEGO. Het zijn kleine cadeautjes die een grote impact hebben!

Deze magneetset is niet zomaar een set magneten. Het zijn echte LEGO magneten! Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat ze lang meegaan. Het LEGO ontwerp zorgt ervoor dat ze er niet alleen cool uitzien, maar ook goed werken. De magneten zijn sterk genoeg om al je tekeningen en ansichtkaarten stevig op hun plaats te houden. Ze zullen niet zomaar loslaten, zelfs niet als je de deur van de koelkast hard dichtslaat.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel deze LEGO magneetset nu en maak je leven een stuk leuker en georganiseerder! Hang je favoriete tekeningen en ansichtkaarten op, en vergeet nooit meer belangrijke boodschappen of herinneringen. Deze magneetset is geschikt voor jong en oud, en zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. Koop er een voor jezelf, of geef ze cadeau aan vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze LEGO magneetset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005668

LEGO® Skeleton Key Light

foto van lego set5006935

4-Stud Storage Brick – Aqua Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.