Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Transparant blauw LEGO® ladenblok 5006179

Met dit transparante blauwe LEGO Iconische Ladenblok kunnen jong en oud hun LEGO-stenen opbergen en tegelijkertijd hun creativiteit de vrije loop laten. Het heeft verwijderbare lades, een aanpasbare bouwplaat en een geïntegreerde bouwplaat bovenop. Daarnaast is het ladenblok handig als opslagruimte en gemaakt van veilig en eenvoudig te reinigen kunststof. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor het bouwen, opruimen en creëren van je eigen LEGO-universum. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Transparant blauw LEGO® ladenblok 5006179 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006179
lego insiders punten icoon
450
punten

Met dit geweldige transparante blauwe LEGO Iconische Ladenblok kunnen jonge en volwassen LEGO-bouwers hun creativiteit de vrije loop laten én tegelijkertijd hun LEGO-stenen en -onderdelen netjes opbergen. Dit toffe ladenblok heeft drie kleurrijke, verwijderbare lades met geëtste decoratieve LEGO-stenen aan de zijkanten, wat het extra speciaal maakt.

Maar dat is nog niet alles! Aan de voorkant van de lades zit een bouwplaat waarmee kinderen elke lade helemaal naar hun eigen smaak kunnen aanpassen met hun eigen LEGO-creatie. Hoe cool is dat? Zo kunnen ze hun creativiteit echt de vrije loop laten en unieke ontwerpen maken.

En dat is nog niet alles, want de bovenkant van het ladenblok bevat een geïntegreerde bouwplaat van 32x32 noppen. Dit biedt een stevig en ruim bouwoppervlak waar kinderen de meest fantastische bouwwerken kunnen creëren. Of het nu een stoere stad, een sprookjesachtig kasteel of een intergalactisch ruimtestation is, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Daarnaast is dit LEGO Iconische Ladenblok super handig als opslagruimte. De drie lades hebben een ruime capaciteit en zijn gemaakt van doorzichtig rood, groen en blauw kunststof. Hierdoor kunnen kinderen in één oogopslag zien wat er in elke lade zit, wat het zoeken naar de juiste LEGO-stenen een stuk makkelijker maakt.

Het ladenblok zelf is gemaakt van eenvoudig te reinigen kunststof met afgeronde hoeken, zodat kinderen zich niet kunnen bezeren. Ook niet onbelangrijk, toch?

De afmetingen van dit geweldige LEGO Iconische Ladenblok zijn meer dan 37 cm hoog, 32 cm breed en 34 cm diep. Dat betekent dat er genoeg ruimte is om al je LEGO-creaties veilig op te bergen.

Ben jij klaar om je LEGO-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Verrijk je bouwskills en berg tegelijkertijd je LEGO-stenen op in dit fantastische en kindvriendelijke ladenblok. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de meest indrukwekkende constructies op de geïntegreerde bouwplaat. Organiseer je LEGO-stenen in de handige lades en creëer een overzichtelijke opslagruimte waarin je altijd kunt vinden wat je nodig hebt.

Kortom, dit fantastische transparante blauwe LEGO Iconische Ladenblok biedt eindeloze mogelijkheden voor jong en oud. Duik in de wereld van het bouwen, opruimen en creëren en maak je eigen LEGO-universum. Bestel vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop in een zee van LEGO-mogelijkheden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43204

Anna en Olaf Plezier in het kasteel

foto van lego set5007091

RETRO SPINNING KEYCHAIN 1964

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.