Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – zeeblauw 5006182

De LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades is een praktische en stijlvolle manier om je kamer georganiseerd te houden. Deze stapelbare opbergsteen is gemaakt van duurzaam kunststof en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de handige lades kun je speelgoed, LEGO stenen en andere kleine spulletjes opbergen. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en speelse kamer!

Waar is LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – zeeblauw 5006182 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006182
lego insiders punten icoon
375
punten

Houd je kamer netjes en georganiseerd op een stijlvolle manier met de LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades! Deze duurzame kunststof doos heeft twee handige lades waarin je al je speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes kunt opbergen.

Deze opbergstenen zijn niet alleen praktisch, maar ook erg leuk. Je kunt ze namelijk op elkaar stapelen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Zo kun je jouw kamer of huis helemaal opvrolijken! Let er wel op dat je de lades altijd op een vlakke ondergrond opent om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. Op die manier voorkom je dat de lades kantelen en eruit vallen.

Deze stapelbare opbergsteen met 8 noppen en 2 lades is ideaal voor het opbergen van al je LEGO stenen, speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Je kunt hem overal in je kamer neerzetten en hij neemt niet veel ruimte in beslag. Daarnaast is het ook een supercadeau voor LEGO fans! Of je nu jarig bent of het de feestdagen zijn, deze opbergsteen is altijd een geweldig cadeau. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor volwassenen die dol zijn op LEGO.

Naast dat de opbergsteen praktisch is, is het ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met een hoogte van ongeveer 18 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 25 cm past hij perfect in elke kamer. En het beste van alles, hij is gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schadelijke stoffen, want de opbergsteen bevat geen BPA en ftalaten en er is geen PVC gebruikt bij de productie.

Dus waar wacht je nog op? Maak van opruimen een leuk en speels avontuur met de LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. Houd je spullen netjes georganiseerd en voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je kamer of huis. Deze opbergsteen is niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook nog eens perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op LEGO. Bestel hem vandaag nog en geniet van een opgeruimde en speelse kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006870

2-Stud Storage Brick – Green

foto van lego set5007723

Christmas Bunting

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.