Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGOLEGO® Still Life with Bricks: 100 Collectible Postcards 5006207

Ontdek de LEGO® Still Life with Bricks 100 Collectible Postcards set! Deze set bevat 100 ansichtkaarten, gemaakt van LEGO-stenen, met 50 verschillende afbeeldingen. Laat je verbazen door de creaties en verstuur ze naar vrienden en familie, of houd ze als verzamelobjecten. Bestel nu en maak de gewone wereld speelser met LEGO®!

Waar is LEGO LEGOLEGO® Still Life with Bricks: 100 Collectible Postcards 5006207 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006207
lego insiders punten icoon
187
punten

De gewone wereld is plotseling een stuk speelser geworden! Maak kennis met de nieuwe LEGO® Still Life with Bricks 100 Collectible Postcards set. Deze glanzende ansichtkaarten zijn ware kunstwerkjes, gemaakt van LEGO-stenen. Laat jezelf en anderen verbazen door deze prachtige kaarten of hang ze op in huis voor wat extra inspiratie. Met maar liefst 100 ansichtkaarten, bestaande uit 50 verschillende afbeeldingen, zit je nooit zonder iets leuks om te versturen!

Deze ansichtkaarten zijn van de allerhoogste kwaliteit en gedrukt op stevig C1S-karton van 350 g/m². Op de voorkant van elke glanzende, gelamineerde ansichtkaart vind je afbeeldingen van alledaagse voorwerpen, volledig gemaakt van LEGO® stenen. Of je nu een fan bent van LEGO® of niet, deze originele en unieke afbeeldingen zullen zeker bij iedereen in de smaak vallen.

Met 50 verschillende afbeeldingen om uit te kiezen, is er voor ieder wat wils. Denk aan coole voertuigen, schattige dieren, en zelfs iconische bouwwerken. En het beste is nog wel dat elke ansichtkaart in deze set twee keer voorkomt. Dat betekent dat je niet alleen de mogelijkheid hebt om de mooiste kaarten naar je vrienden en familie te sturen, maar ook om er zelf een paar achter te houden als verzamelobjecten. Want zeg nou zelf, wie wil er nu geen unieke LEGO® ansichtkaarten in zijn of haar collectie?

Elke ansichtkaart in deze set heeft een indrukwekkend formaat van meer dan 14 cm lang en 9,5 cm breed. Hierdoor springen de kleuren en details van de LEGO® creaties er nog meer uit. Dus of je nu een berichtje wilt sturen naar een verre vriend, een bedankje wilt sturen naar je oma, of gewoon wat extra kleur wilt toevoegen aan je huis, deze ansichtkaarten zijn de perfecte keuze.

Laat deze LEGO® ansichtkaarten je inspireren tot het maken van nieuwe creaties en avonturen. Hang ze op in je kamer, kantoor of keuken en laat je fantasie de vrije loop. Of gebruik ze als decoratie bij een feestje of speciale gelegenheid. Met deze set heb je genoeg ansichtkaarten om er een hele tijd van te genieten.

Kortom, de LEGO Still Life with Bricks 100 Collectible Postcards set is een absolute must-have voor zowel jongeren als volwassenen. Met 100 prachtige ansichtkaarten, gemaakt van LEGO® stenen, is dit de ultieme manier om de gewone wereld wat speelser te maken. Verstuur ze naar je dierbaren, verzamel ze als unieke items, of hang ze op als inspiratiebron. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bestel nu deze unieke set en ontdek de magie van LEGO® in een geheel nieuwe stijl!

(Bijlage: afbeelding van de LEGO Still Life with Bricks 100 Collectible Postcards set)

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40179

Mozaïekmaker

foto van lego set71016

De Kwik-E-Mart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.