Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HYPE X LEGO® NINJAGO® grijs Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen 5006226

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen van LEGO NINJAGO met het stoere HYPE X LEGO NINJAGO grijze Just Hype T-shirt voor kinderen. Dit trendy shirt met handgetekende NINJAGO personages is gemaakt van 100% katoen voor optimaal comfort. Het uniseksmodel met ronde hals en korte mouwen is perfect voor warme zomerdagen. Het T-shirt is eenvoudig te wassen en heeft een stoere uitstraling met een zeefdrukmotief en appliqué-embleem. Laat zien dat je een echte fan bent en bestel dit shirt vandaag nog!

Waar is LEGO HYPE X LEGO® NINJAGO® grijs Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen 5006226 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006226
lego insiders punten icoon
180
punten

Ben je klaar om het nieuwe seizoen van LEGO® NINJAGO® te rocken? Dan is het HYPE X LEGO® NINJAGO® grijs Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen de perfecte outfit voor jou! Dit trendy grijze T-shirt heeft een unieke all-over print met de symbolen van het Just Hype logo, waarin handgetekende NINJAGO personages zijn verwerkt. Hiermee laat je zien dat je een echte fan bent!

Niet alleen is dit T-shirt super stijlvol, het is ook nog eens gemaakt van 100% katoen voor optimaal ademend draagcomfort. Of je nu aan het ravotten bent in de speeltuin of relaxt thuis bent, dit T-shirt zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt.

Het HYPE X LEGO® NINJAGO® T-shirt is uitgevoerd in het HYPE standaard uniseksmodel voor kinderen, wat betekent dat zowel jongens als meisjes zich hier helemaal in kunnen vinden. Het heeft een klassieke pasvorm met een ronde hals en korte mouwen, waardoor het perfect is om te dragen tijdens warme zomerdagen. Het T-shirt kan ook eenvoudig worden gewassen in de wasmachine, zodat je het steeds opnieuw kunt dragen zonder gedoe!

Met een stoer zwart en wit zeefdrukmotief is dit T-shirt een echte eyecatcher. Het appliqué-embleem van ongeveer 6 cm voegt net dat beetje extra stijl toe. Daarnaast heeft het T-shirt een hals met brede ribboord en een zoomlabel met twee logo's, wat zorgt voor een unieke en trendy uitstraling.

Dit HYPE X LEGO® NINJAGO® T-shirt is geschikt voor kinderen die graag hun persoonlijkheid willen laten zien. Of je nu een fan bent van ninja's, avontuur of gewoon coole T-shirts, dit T-shirt heeft het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om het nieuwe seizoen van LEGO® NINJAGO® in stijl te beleven met het HYPE X LEGO® NINJAGO® grijs Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen!

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een LEGO® NINJAGO® fan, dan is dit T-shirt de perfecte keuze. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van elke jonge ninja-fan toveren. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt, een beloning voor goed gedrag of gewoon zomaar iets leuks wilt geven, dit T-shirt is altijd een schot in de roos.

Dus, waar wacht je nog op? Haal nu het HYPE X LEGO® NINJAGO® grijs Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen in huis en laat de wereld zien dat jij de coolste ninja-fan bent! Met dit T-shirt ben je klaar voor alle spannende avonturen die LEGO® NINJAGO® te bieden heeft. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw exemplaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10677

Strandtochtje

foto van lego set5007608

Summer Flying Disc

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.