Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minifigure Packable Patch Backpack 5006360

Maak je backpack uniek met LEGO set 5006360! Deze set bevat 6 geborduurde patches die je op je backpack kunt plakken, waaronder een grappige Hotdog Guy en een LEGO steen. De buitenkant van de backpack is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een blauwe kleur. Daarnaast bevat de backpack een apart zakje met ritssluiting aan de binnenkant en kan het zakje netjes worden opgevouwen in een binnenvak. Personaliseer je backpack en laat zien waar je van houdt met deze geweldige set! Geschikt voor alle LEGO fans, jong en oud. Ook ideaal als cadeau. Bestel LEGO set 5006360 vandaag nog!

Waar is LEGO Minifigure Packable Patch Backpack 5006360 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006360
lego insiders punten icoon
195
punten

Ben jij een echte LEGO® fan en hou je van personalisatie? Dan is LEGO set 5006360 echt iets voor jou! Met deze set kan je jouw backpack helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Hoe cool is dat?!

In deze set zitten 6 geborduurde, zelfklevende patches die je op je backpack kan plakken. Wat dacht je van een Hotdog Guy minifiguur? Hij ziet er niet alleen super grappig uit, maar geeft jouw backpack ook een unieke uitstraling. Verder zijn er nog patches van bloemen, een schildpad, een LEGO steen en 2 minifiguur hoofden. Eén van de hoofden heeft een snor en de andere lacht vrolijk naar je.

De buitenkant van de backpack is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een mooie blauwe kleur. Maar het leukste is natuurlijk het ontwerp van een minifiguur dat erop staat. Zo draag je jouw liefde voor LEGO altijd met je mee! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de backpack aan de binnenkant een apart zakje met ritssluiting. Super handig voor al je kleine spulletjes. En het beste is dat het zakje netjes opgevouwen kan worden in een binnenvak. Zo zit het nooit in de weg en is het altijd binnen handbereik.

Met LEGO set 5006360 kan je helemaal je eigen stijl creëren. Plak de patches waar je maar wilt en maak jouw backpack helemaal uniek. Laat zien wie je bent en waar je van houdt met LEGO! Of je nu een stoere ninja bent, een creatieve bouwer of een vrolijke dierenvriend, deze set past bij iedere LEGO fan. Jong of oud, deze patches maken van jouw backpack een echte blikvanger.

En we hebben nog meer goed nieuws! Deze LEGO set is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Verras je vrienden, familie of klasgenoten met deze geweldige set. Wedden dat ze helemaal enthousiast worden? Ze kunnen hun backpacks ook personaliseren en hun eigen stijl laten zien. Het is altijd leuk om een cadeau te geven waar iemand echt iets aan heeft. En met LEGO set 5006360 geef je niet zomaar een cadeau, maar een stukje speelplezier en creativiteit.

Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar de winkel en haal LEGO set 5006360 in huis. Maak van jouw backpack een eyecatcher en laat zien wie je bent. Met deze set kan je alle kanten op. Of je nu een avonturier bent die graag de wereld verkent, een kunstenaar die altijd nieuwe creaties maakt of een dierenliefhebber die gek is op schildpadden, deze set heeft voor ieder wat wils. En vergeet niet, de patches zijn geborduurd en zelfklevend, dus ze blijven goed zitten.

Maak van je backpack jouw persoonlijke kunstwerk en treed toe tot de LEGO community. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke look. Met LEGO is alles mogelijk, dus waar wacht je nog op? Bestel LEGO set 5006360 vandaag nog en ga aan de slag! Jouw nieuwe avontuur begint hier.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006140

Bureaulade met 4 noppen – rood

foto van lego set5007799

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.