Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Medium Azur Micro Knob Bag 5006493

Neem kleine spulletjes stijlvol mee met de LEGO Micro Knoop Tas, een must-have accessoire voor LEGO-fans van alle leeftijden. Deze waterbestendige tas, gemaakt van gerecyclede materialen, biedt opbergruimte voor kleine items en heeft een veilig ritsvak. Gebruik de tas als toilettas, schooltas of crossbody-tas. Beschikbaar in verschillende kleuren voor een persoonlijke stijl. Laat je LEGO-liefde zien aan de wereld met deze coole tas!

Waar is LEGO Medium Azur Micro Knob Bag 5006493 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006493
lego insiders punten icoon
130
punten

"Neem kleine spulletjes op een stijlvolle manier mee met een LEGO® Micro Knoop Tas. Ontworpen om op een knop van een LEGO steentje te lijken en gemaakt van gerecyclede materialen, is het een leuk cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden. Gebruik deze waterbestendige tas om kleine spulletjes te organiseren in een grotere tas of bevestig de crossbody-riem en draag hem op zichzelf. Het veilige ritsvak is ideaal voor het vasthouden van koptelefoons of andere accessoires die anders gemakkelijk kwijt kunnen raken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ben jij een echte LEGO fan? Dan is de LEGO Micro Knoop Tas een must-have accessoire voor jou! Of je nu jong of oud bent, deze tas is perfect om kleine spulletjes op een leuke en handige manier mee te nemen. Met het iconische ontwerp dat lijkt op de knop van een LEGO steentje, voel je je direct verbonden met de wereld van LEGO.

De LEGO Micro Knoop Tas is niet zomaar een tas. Hij is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust bent. Met deze tas draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld. En het beste van alles? Hij is waterbestendig! Dus geen zorgen meer over regenachtige dagen of gemorste drankjes. Je spulletjes blijven veilig en droog.

Deze veelzijdige tas is perfect voor allerlei gelegenheden. Gebruik hem als toilettas om je make-up en verzorgingsproducten georganiseerd te houden. Stop hem in je schooltas om kleine schoolbenodigdheden zoals pennen en potloden veilig te bewaren. Of draag hem als een crossbody-tas tijdens een dagje uit, zodat je al je essentiële spulletjes gemakkelijk bij de hand hebt.

Met het ruime ritsvak biedt de LEGO Micro Knoop Tas voldoende opbergruimte voor al je kleine spulletjes. Je koptelefoon, oordopjes, sleutels, sieraden - ze passen er allemaal in. Nooit meer zoeken naar die verloren oordopjes of rondslingerende sleutels. Alles heeft zijn eigen plek in deze tas, waardoor je nooit meer iets kwijtraakt.

Beschikbaar in verschillende opvallende kleuren, kun je de LEGO Micro Knoop Tas kiezen die het beste bij jouw stijl past. Kies voor felgeel om een vleugje LEGO-plezier toe te voegen aan elke outfit. Of ga voor klassiek zwart voor een tijdloze en stijlvolle look. Wat je keuze ook is, je zult er zeker fantastisch uitzien met deze coole tas om je schouder.

Of je nu een jongere LEGO fan bent die graag speelt met bouwsets of een volwassen LEGO liefhebber die graag de nostalgie van vroeger herbeleeft, deze LEGO Micro Knoop Tas is voor jou. Met zijn charmante ontwerp en praktische functies, zul je verliefd worden op deze tas en nooit meer zonder willen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO Micro Knoop Tas vandaag nog in huis en laat je LEGO-liefde zien aan de wereld. Tag ons op sociale media met #LEGOMicroKnoopTas en deel je stijlvolle avonturen met deze geweldige tas. LEGO fans van over de hele wereld zullen blij zijn om te zien hoe jij je LEGO-passie uitdraagt!

Opmerking: Het product wordt geleverd zonder LEGO steentjes of andere accessoires. De LEGO Micro Knoop Tas is een op zichzelf staand item dat ontworpen is om je spulletjes veilig en stijlvol te vervoeren. "

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60002

Brandweertruck

foto van lego set5006005

Yellow Spread LEGO Systém Brochure 1958

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.