Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hydration Bottle – Red 5006604

Blijf gehydrateerd met de LEGO Hydratatiefles! Deze handige fles met een inhoud van 500 ml heeft een LEGO-blokje als dop. Draag hem om je pols met de bijgeleverde polsband en houd je drinken altijd binnen handbereik. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt voor LEGO fans vanaf 3 jaar. Bestel nu voordat hij uitverkocht is!

Waar is LEGO Hydration Bottle – Red 5006604 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006604
lego insiders punten icoon
78
punten

Dorstig? Geen probleem! Met de LEGO® Hydratatiefles kun je je dorst lessen op een speelse en coole manier. Deze handige fles heeft een inhoud van 500 ml en is voorzien van een dop in de vorm van een LEGO-blokje. De bovenkant van de fles is gemakkelijk te verwijderen, zodat je de fles eenvoudig kunt vullen en schoonmaken.

Of je nou naar school gaat, naar het park of gewoon thuis bent, met de LEGO Hydratatiefles blijf je de hele dag gehydrateerd. Draag hem om je pols met de bijgeleverde polsband en je hebt altijd je drinken binnen handbereik.

De LEGO Hydratatiefles is verkrijgbaar in verschillende kleuren (afzonderlijk verkrijgbaar), dus je kunt er een kiezen die perfect past bij jouw stijl. Of je nu houdt van felrood, stralend geel of stoer zwart, er is altijd een kleur die bij jou past.

Deze fles is niet alleen cool en leuk, maar ook nog eens super handig. Het is de perfecte metgezel voor al je activiteiten. Ga je sporten? Neem de LEGO Hydratatiefles mee en blijf gehydrateerd tijdens je workout. Ga je picknicken? Vul de fles met je favoriete drankje en geniet van een verfrissende slok in het park.

En het beste van alles is dat de LEGO Hydratatiefles een geweldig cadeau is voor LEGO fans van 3 jaar en ouder. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of gewoon zomaar, dan is deze fles perfect. Het is niet alleen een leuk cadeau, maar ook nog eens praktisch en nuttig.

De LEGO Hydratatiefles is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, dus je kunt erop vertrouwen dat hij lang meegaat. En dankzij het iconische LEGO-ontwerp ziet de fles er ook nog eens geweldig uit. Dus waar wacht je nog op? Haal nu je eigen LEGO Hydratatiefles en beleef eindeloos plezier terwijl je gehydrateerd blijft.

Let op: De LEGO Hydratatiefles is zo populair dat hij vaak snel uitverkocht is. Dus zorg ervoor dat je er snel bij bent en bestel nu je eigen LEGO Hydratatiefles.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30548

Bouw je eigen vogels - Zoals jij wilt

foto van lego set5007576

BOTANTICAL VIP WRAPPING PAPER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.