Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hydration Bottle Blue – Large 5006607

Ben jij een echte LEGO fan die altijd onderweg is? Dan is de LEGO® Drinkfles Blauw – Groot echt iets voor jou! Met een inhoud van 740 ml is deze fles perfect om je dorst te lessen tijdens je avonturen. De fles heeft een uniek ontwerp geïnspireerd op LEGO stenen en is gemakkelijk te vullen en schoon te maken. Met de handige draagriem neem je hem overal mee naartoe. Bestel hem nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Hydration Bottle Blue – Large 5006607 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006607
lego insiders punten icoon
91
punten

Ben jij een echte LEGO fan en altijd onderweg? Dan is de LEGO® Drinkfles Blauw – Groot echt iets voor jou! Met deze handige drinkfles kun je overal genieten van verfrissende drankjes en lekkere snacks. Met een inhoud van maar liefst 740 ml is deze fles perfect om je dorst te lessen tijdens je avonturen.

De LEGO® Drinkfles Blauw – Groot heeft een uniek ontwerp dat geïnspireerd is op de kenmerkende ronde vorm van LEGO stenen. De dop van de fles lijkt op een LEGO steen, wat hem direct herkenbaar maakt voor LEGO fans. En dankzij het afneembare bovenste gedeelte is de fles heel eenvoudig te vullen en schoon te maken. Geen gedoe meer met lastige doppen en kleine openingen!

Deze drinkfles is niet alleen praktisch, maar ook nog eens superstijlvol. De helderblauwe kleur geeft een vrolijke en frisse uitstraling. Bovendien is de fles voorzien van een handige siliconen draagriem. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen aan je pols of vastmaken aan je tas. Een echte eyecatcher waarmee je altijd en overal indruk maakt.

Of je nu naar school gaat, een dagje weg bent of een sportieve activiteit gaat doen, de LEGO® Drinkfles Blauw – Groot is altijd je ideale metgezel. Hij past perfect in je tas, rugzak of sporttas. Zo heb je altijd je favoriete drankjes en tussendoortjes bij de hand. En omdat de fles gemaakt is van duurzaam materiaal, kun je er jarenlang van genieten.

De LEGO® Drinkfles Blauw – Groot is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO fans. Laat je innerlijke bouwmeester zien terwijl je geniet van je favoriete drankje. De fles is namelijk ontworpen voor LEGO fans van alle leeftijden. Het LEGO set nummer 5006607 geeft deze drinkfles een exclusief tintje. Laat zien dat je een echte LEGO verzamelaar bent!

Ben jij klaar om jouw LEGO avonturen naar een hoger niveau te tillen? Bestel de LEGO® Drinkfles Blauw – Groot vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop. Of geef hem cadeau aan een speciaal persoon in je leven. Deze drinkfles zal zeker in de smaak vallen bij jong en oud. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom LEGO fans razend enthousiast zijn over deze geweldige drinkfles!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71016

De Kwik-E-Mart

foto van lego set5006619

4-Stud Brick Shelf – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.