Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 3-Drawer Storage Rack – Gray 5006608

Het LEGO 3-Lade Opbergrek is een praktische en stijlvolle oplossing om je LEGO-collectie georganiseerd te houden. Met drie lades en een LEGO basisplaat bovenop, kun je je bouwstenen en creaties netjes opbergen en showen. Personaliseer het opbergrek met je favoriete LEGO-stenen en laat je creativiteit de vrije loop. De halftransparante lades zorgen ervoor dat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Dit opbergrek is de perfecte toevoeging aan elke LEGO-verzameling.

Waar is LEGO 3-Drawer Storage Rack – Gray 5006608 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006608
lego insiders punten icoon
390
punten

Jonge LEGO® bouwers kunnen hun bouwstenen georganiseerd houden en hun coole creaties laten zien met deze grijze LEGO 3-Lade Opbergrek. Het heeft 3 halftransparante, verwijderbare lades, elk met een LEGO grondplaat (4×6 noppen) aan de voorkant voor personalisatie. De LEGO basisplaat (32×32 noppen) boven op het rek is ideaal als bouwstation of als plek voor kinderen om hun voltooide LEGO modellen te tonen.

Dit opbergrek is niet zomaar een saai rek, het is een waar LEGO-paradijs voor jong en oud! Met drie handige lades kunnen bouwsteentjes en minifiguren netjes worden opgeborgen, zodat je nooit meer een stukje kwijt raakt. Maar dit rek biedt meer dan alleen opbergruimte. Het is ook een geweldige plek om je creativiteit de vrije loop te laten. Bouw een stad op de LEGO basisplaat bovenop het rek en maak gebruik van de handige lades om allerlei accessoires toe te voegen. Of misschien heb je wel een hele collectie LEGO-voertuigen die je wilt tentoonstellen? Gebruik de lades om je favoriete modellen te laten zien en pronk met je bouwkunsten.

Met de LEGO 3-Lade Opbergrek kunnen jongeren en volwassenen hun bouwvaardigheden en fantasie de vrije loop laten. Het is niet alleen een praktische oplossing om je LEGO-collectie georganiseerd te houden, maar ook een geweldige manier om je creaties te showen aan je vrienden en familie. Begin met het personaliseren van de lades door je favoriete LEGO-stenen op de LEGO plaat aan de voorkant te plaatsen. Maak patronen, voeg je naam toe, of bouw iets geheel nieuws! De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat is altijd uniek.

Dankzij de halftransparante lades kun je meteen zien wat erin zit zonder ze te hoeven openen. Zo kun je razendsnel het juiste stukje vinden en weer verder bouwen aan je volgende meesterwerk. En omdat de lades gemakkelijk uit het rek kunnen worden geschoven, kun je ze zelfs meenemen naar de tafel of vloer om op een comfortabele plek te bouwen. Geen gedoe meer met het heen en weer lopen van je LEGO-stenen, nu heb je alles binnen handbereik.

Dit LEGO 3-Lade Opbergrek is niet alleen functioneel, het ziet er ook nog eens geweldig uit in elke kamer. De grijze kleur past bij elke LEGO-collectie en geeft een moderne uitstraling aan je bouwplek. En met het iconische LEGO logo op de voorkant van het rek laat je meteen zien dat jij een echte LEGO-fan bent.

Ben je klaar voor eindeloos bouwplezier? Bestel nu de LEGO 3-Lade Opbergrek met LEGO set nummer 5006608 en begin met het organiseren en showen van je LEGO-wereld. Of je nu een jonge bouwer bent die net begint met zijn of haar LEGO-avontuur, of een volwassene die graag zijn of haar creaties wil koesteren, dit opbergrek is de perfecte aanvulling op elke LEGO-verzameling. Wacht niet langer, laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen LEGO-paradijs!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006815

Gift with purchase

foto van lego set5006934

4-Stud Storage Brick – Cool Yellow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.