Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gift with purchase 5006790

De Lego set 5006790, ook wel bekend als "De Super Avonturenset", is een ultieme set boordevol mogelijkheden voor avontuurlijke en creatieve jongeren en volwassenen. Met 600 blokjes kun je je eigen superheldenhoofdkwartier bouwen en je eigen avonturen bedenken. Deze set biedt eindeloze combinatiemogelijkheden en stimuleert creativiteit, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Bestel nu en beleef onvergetelijke avonturen in een wereld van Lego!

Waar is LEGO Gift with purchase 5006790 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006790
lego insiders punten icoon
91
punten

Lego set 5006790, beter bekend als "De Super Avonturenset", is dé ultieme set voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en creativiteit. Met maar liefst 600 blokjes vol mogelijkheden beleef je de meest fantastische avonturen in een wereld waar alles mogelijk is!

Stap in de schoenen van een echte superheld en verken een wereld vol spannende uitdagingen. Bouw je eigen superheldenhoofdkwartier met de kleurrijke bouwstenen uit deze set en bepaal zelf welke superkrachten je hebt! Vlieg door de lucht als een onverslaanbare held, red de stad van een dreigende ondergang of versla slechteriken met je ongelofelijke wapens en gadgets.

Met de Super Avonturenset kan je jouw creativiteit de vrije loop laten. Bouw je eigen unieke voertuigen om de stad te verkennen en combineer verschillende elementen om de meest indrukwekkende gebouwen en landschappen te creëren. Laat je fantasie de hoofdrol spelen terwijl je steeds nieuwe en spannende avonturen bedenkt.

De Lego set 5006790 bestaat uit een mix van verschillende thema's. Denk aan piraten, ruimtevaart, kastelen en nog veel meer! Met deze set kan je eindeloos combineren en oneindige avonturen beleven. De blokjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig in elkaar te zetten. Zo kan je snel aan de slag en al je ideeën tot leven brengen.

Of je nu een ervaren Lego-meester bent of net begint met bouwen, deze set biedt voor ieder wat wils. Durf jij het op te nemen tegen de Schurken van de Duisternis? Of ga je liever op schattenjacht in een vergeten piratengrot? Met de Super Avonturenset kan je zelf kiezen welk avontuur je beleefd. Laat je fantasie spreken en ontdek een wereld vol verrassingen!

Lego is al jaren een begrip in de speelgoedwereld en staat garant voor uren speelplezier. Met de Super Avonturenset kan je samen met vrienden en familie nieuwe herinneringen creëren. Maak van je woonkamer een magische speelwereld en daag elkaar uit voor epische gevechten en uitdagende puzzels. Speel gezellig samen of ga de competitie aan wie het mooiste bouwwerk kan maken. Met Lego is alles mogelijk!

De Super Avonturenset wordt geleverd in een handige opbergdoos, zodat je jouw bouwstenen altijd netjes kunt opruimen. Zo heb je geen last van rondslingerende blokjes en kan je snel weer beginnen met bouwen. De set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en stimuleert de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht, creativiteit en probleemoplossend vermogen.

Bestel nu Lego set 5006790 en ga mee op een onvergetelijk avontuur! Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Lego en creëer je eigen wereld vol fantasie. Laat je inspireren door de kleurrijke blokjes en beleef de meest spectaculaire avonturen met jouw zelfgebouwde helden en schurken. Waar wacht je nog op? Het avontuur begint nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005250

LEGO® Party Banana Juice Bar

foto van lego set853917

LEGO® Creative Stationery Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.