Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gift with purchase 5006817

De LEGO set 5006817 is een must-have voor LEGO liefhebbers van alle leeftijden! Met felle kleuren en 500 stenen kun je eindeloos bouwen. Het modulaire ontwerp zorgt voor nieuwe creaties en met licht en geluid komen je bouwwerken tot leven. Deze set bevat ook een exclusieve minifiguur en is compatibel met andere LEGO sets. Voeg deze set toe aan je collectie en geniet van urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Gift with purchase 5006817 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006817
lego insiders punten icoon
91
punten

De LEGO set met nummer 5006817 is absoluut een must-have voor alle LEGO liefhebbers, zowel jong als oud! Deze set is een perfecte toevoeging aan jouw LEGO collectie en biedt eindeloze bouw- en speelmogelijkheden. Of je nu een fanatieke bouwer bent of gewoon op zoek bent naar wat ontspanning, deze LEGO set zal je zeker verrassen!

Het eerste wat opvalt aan deze set is het prachtige ontwerp. De felle en levendige kleuren maken van deze LEGO set een echte blikvanger. Met maar liefst 500 stenen kun je jouw fantasie de vrije loop laten en de meest geweldige creaties bouwen. Van indrukwekkende gebouwen tot stoere voertuigen, met deze set kun je alle kanten op!

En de bouwervaring stopt niet bij het voltooien van de set. Dankzij het modulaire ontwerp kun je de stenen gemakkelijk uit elkaar halen en opnieuw combineren om steeds weer nieuwe creaties te maken. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer jouw eigen LEGO wereld!

Maar wat deze LEGO set echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om te spelen met licht en geluid. Met de ingebouwde LED-verlichting kun je jouw bouwwerken tot leven laten komen en ze laten schitteren als nooit tevoren. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook geluidseffecten die je kunt activeren met een druk op de knop. Laat jouw LEGO creaties brullen als een echte raceauto of maak van jouw gebouwen een betoverend kasteel met geluiden van fluitende vogels.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set wordt geleverd met een exclusieve minifiguur die je nergens anders kunt vinden. Voeg deze unieke minifiguur toe aan jouw verzameling en maak jouw LEGO wereld compleet. Verzamel alle exclusieve minifiguren uit verschillende LEGO sets en bouw jouw eigen LEGO stad vol met unieke personages!

Ben je nog niet overtuigd? Deze LEGO set met nummer 5006817 biedt nog talloze andere voordelen. Ten eerste is de set gemaakt van hoogwaardig plastic, waardoor de stenen duurzaam en langdurig speelplezier garanderen. Daarnaast is LEGO een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Met deze set krijg je dus echt waar voor je geld!

En als klap op de vuurpijl is deze LEGO set ook nog eens compatibel met andere LEGO sets. Dus als je al een LEGO verzameling hebt, kun je deze set gemakkelijk combineren met jouw andere bouwwerken. Bouw jouw eigen LEGO universum en laat jouw creaties samensmelten tot een groot avontuur!

Wacht niet langer en voeg de LEGO set met nummer 5006817 toe aan jouw collectie. Of je nu jong of oud bent, deze set zal jou urenlang bouw- en speelplezier bezorgen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en bouw de meest fantastische LEGO creaties. Kom in actie en laat je betoveren door de magie van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006619

4-Stud Brick Shelf – Black

foto van lego set5007803

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.